reklama
ona_13
Fanka BB :)
Gina29 niestety ale w uk do trzeciego miesiąca nie podtrzymuja ciąży prawdopodobnie bo znajoma miała właśnie problem plamila i prywatnie jeździła do londynu by nie stracić ciąży
Gina 18 tydzień i nic nie zrobili? kompletnie nic? smutne a ludzie ( i obcokrajowcy) się dziwia ze polscy lekarze sa pionierami w ratowaniu wczesniakow i ciąż zagrożonych....jak tu się dziwic jak w innych krajach jest tak lekcewazaca postawa ....wiec jak maja się uczyć.....polscy lekarze walcza o kazde zycie....mimo tego co media rozpowiadają o pojedynczych przypadkach itak mam dobre zdanie o "naszych"
czasami smutno się patrzy na to wszystko
czasami smutno się patrzy na to wszystko
Masakra, jak tak można.. Współczucie Gina.. A ja czekam na jutrzejsza wizytę u gin chciałabym juz wiedzieć co i jak kurcze chętnie poszlaby na zwolnienie bo nie mogę wytrzymać 10h zmian w mojej placówce do tego są tam przeciagi a ja ciągle choruje ale muszę do maja wytrzymać
reklama
Kochane jestem przeszczęśliwa, właśnie wróciłam od lekarza Wszystko ok, widać mikroskopijny zarodek wszystko się układa jak trzeba oby tak dalej ;-)
Dziewczyny gdzie się dodaje suwaczek w swoim profilu aby się wyświetlał na forum ?
Dziewczyny gdzie się dodaje suwaczek w swoim profilu aby się wyświetlał na forum ?
Ostatnia edycja: