reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Gina29 niestety ale w uk do trzeciego miesiąca nie podtrzymuja ciąży prawdopodobnie bo znajoma miała właśnie problem plamila i prywatnie jeździła do londynu by nie stracić ciąży

Gina 18 tydzień i nic nie zrobili? kompletnie nic? :(:(:(:( smutne:( a ludzie ( i obcokrajowcy) się dziwia ze polscy lekarze sa pionierami w ratowaniu wczesniakow i ciąż zagrożonych....jak tu się dziwic jak w innych krajach jest tak lekcewazaca postawa ....wiec jak maja się uczyć.....polscy lekarze walcza o kazde zycie....mimo tego co media rozpowiadają o pojedynczych przypadkach itak mam dobre zdanie o "naszych"

czasami smutno się patrzy na to wszystko:(

Kiedys jedna pielegmiarka tytaj powiedziala mi tak wasi polscy lekarze i nasz sprzet to byl by sukces bo ci lekaze tutaj to koncza studia na poziomie polskich pielegniarek

Nic nie zrobili to byle jednojajowe i jedno lozysko wiec tylko zapytali czy czekamy az to drogie dzieck samo umrze czy maja mu pomoc bo jedno juz bylo martwe w kanale rodnym a drogie bylo zywe ruszalo sie

Masakra, jak tak można.. Współczucie Gina.. A ja czekam na jutrzejsza wizytę u gin :) chciałabym juz wiedzieć co i jak :) kurcze chętnie poszlaby na zwolnienie bo nie mogę wytrzymać 10h zmian w mojej placówce do tego są tam przeciagi a ja ciągle choruje ale muszę do maja wytrzymać :)

reklama
Kochane jestem przeszczęśliwa, właśnie wróciłam od lekarza :tak: Wszystko ok, widać mikroskopijny zarodek wszystko się układa jak trzeba oby tak dalej ;-)

Dziewczyny gdzie się dodaje suwaczek w swoim profilu aby się wyświetlał na forum ?

Ostatnia edycja:
Do góry