reklama
Kinia ja tez usg a wczesniej robilam wyniki nie dzwonili jak poszlam na usg to juz mialam w karcie na szczescie wszystkie ksiazkowo
Dzis mam okuliste zdziwi sie bo jak w grudniu sie zapisywalam to wiedziala ze probujemy i nic a teraz sie udalo
Sylka extra ze dzieciaczki tak sobie fikaja i wszystko wporzasiu oby tak dalej
Dzis mam okuliste zdziwi sie bo jak w grudniu sie zapisywalam to wiedziala ze probujemy i nic a teraz sie udalo
Sylka extra ze dzieciaczki tak sobie fikaja i wszystko wporzasiu oby tak dalej
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy mam pytanie czy kupujecie juz wyprawkę dla maleństwa czy za wcześnie ? Ja jeszcznie nie mam nic oprócz kompletu zrobionego ma drutach przez babcie [emoji7] poza tym lekarz powiedział mi , ze płeć poznam za około 10 tyg... Trochę długo ...[emoji22]
Sandi zmien lekarza nie przejmuj sie dopoki dzidzia zdrowo rosnie to jest oki, co do konfliktu to zalezy od grupy krwi dziecka u mnie synek odziedziczyl po tatusiu +0rh wiec mialam konflikt i zaraz po porodzie dostalam antyglobuline teraz lekarz kazal mi sie narazie nie martwic jesli wyniki z krwi sa ok a lozysko nie jest przodujace
Ja jestem chyba staroswiecka bo narazie nic nie kupuje poczekam do 6,7 miesiaca jak bedzie wiadomo na 100% co tam w brzuszku rosnie i tak strych zawalony ciuchami po mlodym wiec predzej tam pojde porzadki robic
Sandi na kiedy masz termin?
Ja jestem chyba staroswiecka bo narazie nic nie kupuje poczekam do 6,7 miesiaca jak bedzie wiadomo na 100% co tam w brzuszku rosnie i tak strych zawalony ciuchami po mlodym wiec predzej tam pojde porzadki robic
Sandi na kiedy masz termin?
Tak miałam termin na koniec listopada , teraz to wszystko chyba sie pozmieniało , ale terminu sie nie dowiedziałam . 3.06 mam kolejna wizytę .. Lekarza chętnie bym zmieniła , ale nie chciwość z deszczu pod rynnę .. Mieszkam w Szwajcarii , lekarza poleciła mi znajoma , bo jest w centrum miasta oraz odbierałby mój poród .. Sama nie wiem .m, chcieliśmy zmienić go juz po pierwszej wizycie kiedy zaproponował badanie prenatalne , które jest prywatne . I odrazu umówił mnie na wizytę , po przemyśleniach stwierdziłam, Żr jesli powiedział , ze wszystko jest dobrze i dziecko wyglada na zdrowe to nie będę robić na razie tego badania ?! Daje mu ostatnia szanse , jesli sie nie sprawdzi tym razem to napewno go zmienię ..
Ja tez jeszcze na razie nic nie kupuje .. Tzn nałogowo oglądam wózki , cieżko jest coś wybrać ;(
Ja tez jeszcze na razie nic nie kupuje .. Tzn nałogowo oglądam wózki , cieżko jest coś wybrać ;(
M
mama290
Gość
Sylka a ty masz dwuowodniowa? Dwukosmowkowa
reklama
Anushka89 który masz tydzień ? Widać juz brZuszek ? Kiedy bedIesz znać płeć i czy w ogóle chcesz ? Ja będę w Polsce w czerwcu i wtedy napewno wybiorę sie do lekarza aby usłyszeć wszystko w ojczystym pięknym języku [emoji7][emoji179]