reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Jaka my tu teraz rozbieznosc mamy jedne mamy dopiero koncza 1 trymestr a inne juz w 17 tygodniu :-) prenatalne badania sa ok moijm zdaniem bo to nie tylko badanie prawdopodobnych chorob genetycznychnale i dokladne badanie dzidziusia a prawda taka ze to wszystko sa prawdopodobienstwanannawet jak masz 1 na milion to ja masz pech bedziesz ta jedna a jak masz 1:3 a masz mega szczescie to urodzisz zdrowe dziecko wiec badania ok ale z przymrozeniem oka.
Ja mam ochote wyciagnac malenkie ubrania porac poprasowac i juz ukladac ale za wczesnie i nie ma sensu przed porodem musialabym znowu prac :-)

reklama
Ewelisia85 trzymam kciuki za wizytę
Wnuczka mnie codziennie naprawdę bardzo mocno boli głowa, ale teraz przed burzą jest zupełnie fatalnie :-( ja niestety nie piję kawy w ciąży, nadal odrzuca mnie od jej zapachu
Angoba ja w ciąży mam włosy ideał, nie wypadają w ogóle, potem niestety stracę większość, to hormony tak różnie działają na nas

No wlasnie Bardzo duża rozbiezność , ja 13 tydzień , az sie zastanawiam czy ten koniec listopada to realny ....:(

Apropo włosów mam bardzo suche ;( czy w czasie ciąży któraś z was planuje wizyty u fryzjera ? Ja wlasnie nie wiem , chyba jednak przeczekam ten czas i jakoś sie przemęcze..

Claudia, u mnie też cera jak u nastolatki... Niefajnie wyglądam. Jak się umaluję to ok ale bez... chowajcie lustra.
Nic, pięknieć będę później ;-)

reklama
Wnuczka , wiem coś o tym od 2 h zabieram sie do zrobienia prania .. Może potrzebujesz trochę świeżego powietrza i pij dużo wody :) ja do kawy mam wtręt ..

Do góry