reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Jaka my tu teraz rozbieznosc mamy jedne mamy dopiero koncza 1 trymestr a inne juz w 17 tygodniu :-) prenatalne badania sa ok moijm zdaniem bo to nie tylko badanie prawdopodobnych chorob genetycznychnale i dokladne badanie dzidziusia a prawda taka ze to wszystko sa prawdopodobienstwanannawet jak masz 1 na milion to ja masz pech bedziesz ta jedna a jak masz 1:3 a masz mega szczescie to urodzisz zdrowe dziecko wiec badania ok ale z przymrozeniem oka.
Ja mam ochote wyciagnac malenkie ubrania porac poprasowac i juz ukladac ale za wczesnie i nie ma sensu przed porodem musialabym znowu prac :-)

reklama
Ewelisia85 trzymam kciuki za wizytę
Wnuczka mnie codziennie naprawdę bardzo mocno boli głowa, ale teraz przed burzą jest zupełnie fatalnie :-( ja niestety nie piję kawy w ciąży, nadal odrzuca mnie od jej zapachu
Angoba ja w ciąży mam włosy ideał, nie wypadają w ogóle, potem niestety stracę większość, to hormony tak różnie działają na nas

No wlasnie Bardzo duża rozbiezność , ja 13 tydzień , az sie zastanawiam czy ten koniec listopada to realny ....:(

Apropo włosów mam bardzo suche ;( czy w czasie ciąży któraś z was planuje wizyty u fryzjera ? Ja wlasnie nie wiem , chyba jednak przeczekam ten czas i jakoś sie przemęcze..

Claudia, u mnie też cera jak u nastolatki... Niefajnie wyglądam. Jak się umaluję to ok ale bez... chowajcie lustra.
Nic, pięknieć będę później ;-)

reklama
Wnuczka , wiem coś o tym od 2 h zabieram sie do zrobienia prania .. Może potrzebujesz trochę świeżego powietrza i pij dużo wody :) ja do kawy mam wtręt ..

Do góry