reklama
Cześć Dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć 
Ja mam termin z @ na 28/11/2015 natomiast z USG na 24/11/2015.
Moniqq, aż się popłakałam, jak przeczytałam, jak bardzo się boisz. Głowa do góry! Nie mam doświadczenia w badaniach prenatalnych, ale czytałam na internecie, że są one mylące.
Dziewczyny, bardzo dużo piszecie i jeszcze nie przeczytałam wszystkich Waszych postów, ale nadrobię
Ja teoretycznie nadal pracuję. Piszę "teoretycznie", ponieważ dostałam zwolnienie na 2 tygodnie z powodu uciążliwego i jednostajnego kłucia pod lewym żebrem. Mój gin powiedział, że nie może to być jeszcze od ciąży (w I ciąży miałam dokładnie takie same kłucie, ale 20 tygodniu, gdy miałam już spory brzuch) i dostałam skierowanie na USG tej części brzucha. Z USG do internisty i on wyda werdykt, co to jest.
Co do pieluszek jednorazowych lub tetrowych - wybieram mimo wszystko jednorazowe. Moja Mama ciągle powtarza, że ktoś, kto wymyślił jednorazówki powinien dostać Nobla
Ja się z Nią zgadzam.
Pozdrawiam Was Wszystkie
Ja mam termin z @ na 28/11/2015 natomiast z USG na 24/11/2015.
Moniqq, aż się popłakałam, jak przeczytałam, jak bardzo się boisz. Głowa do góry! Nie mam doświadczenia w badaniach prenatalnych, ale czytałam na internecie, że są one mylące.
Dziewczyny, bardzo dużo piszecie i jeszcze nie przeczytałam wszystkich Waszych postów, ale nadrobię
Co do pieluszek jednorazowych lub tetrowych - wybieram mimo wszystko jednorazowe. Moja Mama ciągle powtarza, że ktoś, kto wymyślił jednorazówki powinien dostać Nobla

Pozdrawiam Was Wszystkie
finkemma
Fanka BB :)
Ewel mi nie chodzi ze chude i zeberka widac ale o to ze byl mocno zgarbiony glowa byla bardzo nisko. Kasia Witaj 
angoba
Fanka BB :)
Wczorajsza wizyta to miód na moje serce. Przepływy, serduszko super - idealnie. Wszystko pozostałe też. Nie ma rozszczepienia wargi, łapki, nóżki, brzuszek, wszystko.... pięknie. Jestem bardzo szczęśliwa. I będziemy mieć córeczkę a nasza córcia siostrę - baaaaaardzo się cieszę. Będzie Hania 
Jeszcze tylko niech odbiorę prawidłowe Nifty i będę skakać do nieba i w koncu cieszyć się ciążą. Aha... i krwiak się wchłonął
Mogę się powoli pionizować i spacerować i zmniejszać dawki Duphastonu i Luteiny. Pięknie.... No i jeśli za miesiąc wszystko będzie tak jak wczoraj będę mogła nawet wrócić do pracy!!!
Moniqq - wiem, że łatwo pisać spokojnie ale serce matki wie swoje. W poprzedniej ciąży miałam zbliżony wynik - nie robiłam badan (amnio się bałam a nieinwazyjnych - Harmony czy Nifty nie było, na dziecko czekaliśmy wówczas długo i nie robiliśmy nic, córka zdrowa jak rydz). Teraz Pappa wyszła ok ale przepływy nie bardzo (niby) i ja dla spokoju zrobiłam Nifty. Może warto rozważyć? Duzo siły Ci życze
Katarzyna, ja mam mieć echo (choć po ostatniej wizycie to chyba tylko formalność - ale zrobię) najlepiej ok 22 - 24 tc bo podobno wówczas serduszko jest już na tyle rozwinięte, że można posprawdzać wszystko co trzeba.
Jeszcze tylko niech odbiorę prawidłowe Nifty i będę skakać do nieba i w koncu cieszyć się ciążą. Aha... i krwiak się wchłonął

Moniqq - wiem, że łatwo pisać spokojnie ale serce matki wie swoje. W poprzedniej ciąży miałam zbliżony wynik - nie robiłam badan (amnio się bałam a nieinwazyjnych - Harmony czy Nifty nie było, na dziecko czekaliśmy wówczas długo i nie robiliśmy nic, córka zdrowa jak rydz). Teraz Pappa wyszła ok ale przepływy nie bardzo (niby) i ja dla spokoju zrobiłam Nifty. Może warto rozważyć? Duzo siły Ci życze
Katarzyna, ja mam mieć echo (choć po ostatniej wizycie to chyba tylko formalność - ale zrobię) najlepiej ok 22 - 24 tc bo podobno wówczas serduszko jest już na tyle rozwinięte, że można posprawdzać wszystko co trzeba.
M
mama290
Gość
Moniqq u nas wskazaniem do dalszych badań jest 1:150 zrób sobie jeszcze jedno badanie nie inwazyjne harmony ono się zwie? Jak on ci wyjdzie złe to dopiero amniopunkcja nie denerwuj się usg masz dobre może coś pomylili w labo
Ewel super ze wszystko w porzadeczku
Finkemma 116 g to już kawał dzieciaczka a który masz tydz
Ja mam połówkowe 25 i będzie to mój 20 tydz
Ewel super ze wszystko w porzadeczku
Finkemma 116 g to już kawał dzieciaczka a który masz tydz
Ja mam połówkowe 25 i będzie to mój 20 tydz
reklama