reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Moniqq to są tylko testy które często bardzo się myla... Można o tym poczytać przynoszą tylko stres... Często po inwazyjnych wychodzi ze jednak dziecko jest zdrowe....
Wiem ze człowiek się martwi ale narazie nic nie jest pewne kochana

reklama
Moniqq przede wszystkim uspokój się i powiedz nam na podstawie czego określono to ryzyko, usg czy usg + test pappa ? Ile masz lat ?

Bardzo Ci współczuję, bo mogę sobie tylko wyobrazić jak bardzo się denerwujesz, ale Ewel87 ma absolutną rację, czasami zdarza się, że po usg + pappa właśnie wyniki są gorsze, ale kolejne badania najczęściej wykluczają wszelkie problemy. Mam nadzieję, że u Ciebie tak właśnie będzie

Czasami wyniki są złe przez jakieś np hormony jak coś z tarczyca jest itp albo przy bliźniakach czytałam o tym Papa tyle... I dlatego uznałam ze robić nie będę.
Robiłaś je bo lekarz zalecił?

Moniqq mi nawet sam lekarz pow żebym nie robiła chyba że coś źle wyjdzie w usg bo często wynik jest zły np wychodzi w papa dziecko chore a rodzi się zdrowe albo i odwrotnie bo papa wykrywa wady na danym etapie... Tylko.
Ja osobiście tym testom nie wierze

reklama
wysłał mnie na badanie usg mój gin, a lekarka, która wykonywała badanie powiedziała, żeby jeszcze iść na pobranie krwi, w sumie to nie wiedziałam, że na takie coś trzeba się zgadzać, ona tak jakby miała już to w planach od początku wizyty i tak mnie nastawiała.

Do góry