reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Witamina d3 taki u mnie jest program badawczy chcą dowieść ze ma wpływ na szybszy wzrost kości matki i dziecka

reklama
U nas od dawna w sumie wykazało ze Wit d3 ma ogromny wpływ na rozwój dziecka i tez na matkę w ciazy dlatego jest ważna bardzo w ciazy. Pewnie każda bierze z 1000j minimum jeszcze latem jak jest słonko to jest inaczej ale ogólnie społeczeństwo nasze ma. Niedobór szczególnie w okresie jesienno zimowym.
Ja juz nie śpię... Wizyta dziś i od rana cykor:)

Hej:) o której Ewel wizyta? Ja 10.40 czyli moze o 11 wejde. Ale przez to ze prenatalne byly tak niedawno jestem w miarę spokojna po raz pierwszy w tej ciąży. Ten spokój mógłby juz zostac heh ale znając mnie to wątpię :)

Hej ale ciezko was nadgonic wczoraj poszalalyscie :)
Co do płci tez bym chciala dziewczynke zeby byla parka ale jak bedzie drugi chlopak to juz meza uprzedzilam ze do 3 razy sztuka :) Najwazniejsze zeby bylo zdrowe nie ma co sie nakrecac, ja w I ciazy w 17tyg zobaczylam jajka jak dzwony tak nam sie maly rozrkraczyl ze nie bylo watpliwosci :) teraz czekam zobaczymy :)
Co do pieluch to jestem za wygodna i utone w wielorazowych ale u mnie nie ma ze boli od 8miesiaca nocnik,
Ja jutro mam wizyte ale ze usg mialam w zeszlym tyg to pewnie samo badanie i poslucha serducha w czerwcu 16stego mam prywatnie usg a w lipcu polowkowe zobaczymy .
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !

Też macie czasem wrażenie że jest wam już ciężko??? Mój m się ze mnie śmieje że się zasiedziałam w łóżku i wstać nie mogę ale strasznie ciężko się jest mi podnieść czuje się taka ociężała
ja sie czuje jak słonica, chociaz nie wygladam :) a i ruchu mam sporo. wstaje 6:30, zbieram cała dwojke i starszego prowadzimy do przedszkola, potem kawa, cos w domu, troche szydełka :D potem powrot na 15 po synka, znow cos robie, maz wraca po 19, kapanie, spanie i tak w kołko, chyba zbyt monotonnie :D
jak wchodze na to moje 2gie pietro to zaczynam sapac heheh widze calkowicie inaczej znosza juz ta ciaze, w poprzednich latałam jak nakrecona... chociaz jak teraz mysle to chyba wiecej drzemek mogłam sobie dawniej zrobic, a teraz nic.

Ewel na pewno będzie dobrze nie ma co się stresować na zapas ja łapie go przeważnie jak wiem że zaraz mam wejść do gabinetu przynajmniej tak miałam ostatnio:)

Trzymam kciuki za wasze wizyty:)

reklama
Serce wtedy bije jak szalone:)
Napisze po wizycie SYLKA tez napisz i reszta całą która ma wizyty tez:))
Ja mieszkam na 2 piętrze i tez się mecze szybciej jak wchodzę po schodach :)

Do góry