reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja używam takiego balsamu i można go stosować juz od 1trymestru widzę ze fajnie skóra robi się ujedrniona miła w dotyku i na piersiach rozstępy mi zachamowalo :) uploadfromtaptalk1431974923467.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1431974923467.jpg
    uploadfromtaptalk1431974923467.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Ja nie nawidze balsamow czuje sie lepiaca i nie moge spac a musze tez zaczac cos stosowac bo mam sucha skore

ja od kilku tygodni raz na jakiś czas używam Elancel krem bardzo fajny i jak do tej pory nie czuję ciągnięcia skóry ani na piersiach ani na brzuchu. Przynajmniej z tym nie mam większego problemu.... (chociaż trochę drogi 140 zł za 400 ml ale bardzo wydajny myśle że do końca ciąży może starczy....

Miłych snów ja wskakuje do łóżka żeby zakończyć ten miły bezwymiotny jak do tej pory wieczór....:-)

reklama
Dziewczyny teraz się tak zastanawiam...macie zwierzęta w domu? Ja mam 5letniego wykastrowanego kocura, który jest bardzo do mnie przywiązany. Mam też 9 miesięczna suczkę która bardzo rozpiescilam i jest takim moim "dzieckiem" wszystko "robi" ze mną i i bardzo przeżywa moja nieobecność ;( kot bardzo na tym ucierpiał bo poszedł na bok teraz to naprawiam bo widzę jaki osowialy i smutny chodzi. Suczkęa waży 15-20 kg, kot od poczatku spał przy mnie przy ramieniu od kiedy jest pies trochę ma utrudniona sytuacje ale....co będzie jak pojawi się dziecko? Oba zwierzaki są bardzo o mnie i o siebie zazdrosne (wojny nigdy nie było) suczkę zauważyłam dzieci lubi do czasu ale też zna takie tylko 5+ jeśli chodzi o wiek a kot generalnie nie lubi obcych.( kot nigdy na dworze nie był) boje się bo nie chce nikogo zaniedbac a oddanie moich pupili nie wchodzi w grę absolutnie...

Do góry