reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzięki Ewel za odpowiedz, bo już trochę zaczęłam panikować, że może po tym przeziębieniu, coś jest nie tak, ale też mi się wydawało, że po prostu rośnie mi brzuch:)

Dziewczyny to ja...wasza nadworna panikara:-) był spokój i co?w pt mam usg genetyczne i fiksuje...wszędzie widzę chore dzieci, najczęściej z Downem...masakra jakaś:crazy:!!!

Ach to ja tez tak mam odkad w ciazy jestem wszedzie chore dxieciaczki widze . W PIerwszej ciazy tez tak mialam potem nie zwracalam juz uwagi .

Mnie dzisiaj straszniemglowa boli caly dzien? Dzisiaj zjadlam zupe pomidorowa i loda nie ma to jak zdrowe jedzeniemw ciazy.

Mnie dzisiaj straszniemglowa boli caly dzien? Dzisiaj zjadlam zupe pomidorowa i loda nie ma to jak zdrowe jedzeniemw ciazy.

pomidorówkę to i ja moge jeść! codziennie! za to odrzuca mnie od mięsa..zwłaszcza od kurczaka... a jak wczoraj miałam zjeść kiełbase z grila to.... bleeee

Ja to wogole staram sie nic nie podnosic nawet moj maz mi odkuzac nie pozwala haha .... jutro moje pierwsze usg tak sie nie moge doczekac wlasnie wzielam kapiel i odpoczywam w lozeczku z corka

A ten bio oil na prawde ma jakis parszywy sklad bo ja sie kiepsko orientuje ale z tego co czytałam to nic mnie nie zrazilo.

Nie wiem jaki ma sklad ale serio dziala oczywiscie jesli ktos ma predyspozycje do rozstepow to nic go nie uchroni ale zminimalizuje szkody. Ja niestety jestem alergikiem na wiele rzeczy a ciazo w moim wypadku bardzo wzmacnia alergie

reklama
Ja do tej pory używałam Oliwki, ale kupiłam krem wzmacniający przeciw rozstępom z tolpy i mam zamiar zacząć go stosować.
Dziewczyny współczuję wam tych wymiotów i mam nadzieję, że szybko miną. Ja teraz czuję się już całkiem dobrze, nie mdli mnie mam dużo energii i generalnie czuję się prawie tak jak przed ciąża:)

Do góry