reklama
Hej, chyba wracam do zdrowia, noc przespana, bol ucha nie wraca i czuje sie duzo lepiej. Chyba obejdzie sie bez wizyty u lekarza. Domowe sposoby i leżenie w łóżku na szczęście pomogło.
Ja w nocy raz wstaje prawie od samego początku i od 2 trymestru nad ranem około 6 na siku, a w ciagu dnia zalezy ile wypije.
A głodna jestem też, co chwile, tylko najgorsze, że zawsze mam problem określić, na co mam ochotę.
Sylka współczuje tych wymiotów, oby szybko minęły.
Ja w nocy raz wstaje prawie od samego początku i od 2 trymestru nad ranem około 6 na siku, a w ciagu dnia zalezy ile wypije.
A głodna jestem też, co chwile, tylko najgorsze, że zawsze mam problem określić, na co mam ochotę.
Sylka współczuje tych wymiotów, oby szybko minęły.
M
mama290
Gość
Sylka współczuje ja przy chłopakach nic nie wymiotowałam ale już druga bliźniacza spędziłam przy kibelku brałam leki bo nie było rady funkcjonować ale ja nie wiem dokładnie jak to jest ale ciąża mnoga właśnie powoduje to ze mdłości dłużej się utrzymują więcej hormonów u mnie jest herbatka na mdłości ziołowa ale zawiera imbir głownie wiec szkoda zachodu ja mam fazę na arbuza
Sylka wsółczuje. Ale jeśli chodzi o te wymioty to nie ma na nie reguły ja wymiotuje od 6 tygodnia do dzisiaj z jedną kilkudniową przerwą ciągle waga w dół lekarz znów szpitalem straszy a to już 16 tydzień się kończy! Porażka funkcjonować się nie da normalnie chwilami to psychicznie nie daje rady dlatego tak rzadko was ostatnio odwiedzam....:-(
Sylka87
Fanka BB :)
Karcia super ze u ciebie lepiej. Agnoba bedzie dobrze na pewno a twoje pozytywne podejście jest najwazniejsze. Herbate z imbirem pije na przeziebienie na mdlosci nie pomaga. Moze sprobuje kiwi dzis juz 3 razy przytulalam kibelek fuck! Czytam ze w ciazy bliźniaczej tez różnie bywa mimo wiekszej ilości hormonow nie kazda kobieta wymiotuje. Mnie trafilo no coz wszystko jest do przeżycia.
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Dziewczyny trzymajcie się wiem ze to nic przyjemnego sama wiem jak wymioty mogą wykończyć organizm. Mi mdłości ustały ale czasami zdarza się zwymiotowac obiad jednak bardzo rzadko. Co do wagi jakby tak stała w miejscu to bym się nie obraziła Jutro wizyta i pewnie mega się będę stresowac bo raz ze trzeba będzie się zwazyc to pewnie jutro się dowiem czy chłopiec czy dziewczynka
Mamba_2008
Mi jabłka pomagały więc musisz znaleźć swój zloty środek
finkemma
Fanka BB :)
Mi tez czesto niedobrze wlasnie wtedy jak glodna jestem mam odruch wymiotny a nie mam czym zwracac. Czesto sam kwas i woda. A przeciez jem wiec nie wiem czy jak tak szybko trawie? Ale waga w gore idzie 5 kg na plusie
reklama
Mamba_2008
Ja nie wiem ile do tej pory miałam 2,5 kg do gory ale pomyslcie sobie ze w pierwszej ciazy startowalam od 54 kg a teraz od 63 kg