ja zaczęłam wymiotować dopiero w 11 tygodniu i też mnie trzyma. wczoraj 2 razy. ciągle mi jest niedobrze. jem tylko suchy chleb z jakaś chudą wędliną i ziemniaki z mięsem z wody od wszystkiego innego robi mi się okropnie niedobrze.
reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Współczuje wam dziewczyny tych wymiotów ja jedyne czego nie jem to wędliny od początku do tej pory i podejrzewam że długo jeszcze nie zjem...
finkemma
Ja za to wogole nie mam ochoty na slodycze nic a nic a ja przeciez lasuch jestem slodyczowy.
ale się zdenerwowałam. jak ja nie lubię tych głupich zasad lux med-u. mam zwolnienie do 10 czerwca. dziś dzwonię żeby umówić wizytę do swojego lekarza prowadzącego a oni mi na to że pierwsze wolne terminy mój doktor ma na 16 czerwca to ja na to że poproszę wizytę na 10 do innego ginekologa żeby zwolnienie napisał a na 16 do mojego na konsultację. no i wyobraźcie sobie że mogę mieć umówioną tylko jedną wizytę do danego specjalisty. noooo co za bzdura. dopiero po odbyciu tamtej wizyty mogę się umówić na następną ale zaś wiadomo że już miejsc nie będzie..... PARANOJA :-(
madzius5
Dziewczyny ja nadal nie mam internetu w domu... a po weekendzie trudno was nadrobic
Z tego co wyczytalam to Sylka ma mdlosci - ja mam od poczatku, ale juz wiem kiedy mnie dopadaja - glownie wtedy kiedy mam duzy spadek cukru. Dlatego zawsze dzien rozpoczynalam od wymiotow Teraz sie wzielam na sposob i jak budze sie w nocy na siusiu to wypijam szklanke soku, rano jest o niebo lepiej.
Na mdlosci w pierwszej ciazy pilam herbatke z imbiru ale potem przez 2 lata na imbir nawet spojrzec nie moglam Ostatnio tez namietnie jadlam kiwi, a teraz kiwi okolo 5 tygodnia a potem ananasa. Od 3 tygodni jem ogolnie duzo owocow, na slodycze nie moge patrzec na szczescie
Z tego co wyczytalam to Sylka ma mdlosci - ja mam od poczatku, ale juz wiem kiedy mnie dopadaja - glownie wtedy kiedy mam duzy spadek cukru. Dlatego zawsze dzien rozpoczynalam od wymiotow Teraz sie wzielam na sposob i jak budze sie w nocy na siusiu to wypijam szklanke soku, rano jest o niebo lepiej.
Na mdlosci w pierwszej ciazy pilam herbatke z imbiru ale potem przez 2 lata na imbir nawet spojrzec nie moglam Ostatnio tez namietnie jadlam kiwi, a teraz kiwi okolo 5 tygodnia a potem ananasa. Od 3 tygodni jem ogolnie duzo owocow, na slodycze nie moge patrzec na szczescie
a masz tam rejestrację online? kolezanka ma podobnie(tylko nie wiem czy to tez lux-med czy cos innego), ze moze miec tylko jedną wizytę umówioną. wiec jej druga kolezanka sie rejestruje na drugi termin, jak ta juz odbywa swoją wizytę to tamta sie wyrejestrowuje - czy tam zmienia termin i ta od razu sie loguje i wskakuje na ten zwolniony termin. moze tak sie uda?ale się zdenerwowałam. jak ja nie lubię tych głupich zasad lux med-u. mam zwolnienie do 10 czerwca. dziś dzwonię żeby umówić wizytę do swojego lekarza prowadzącego a oni mi na to że pierwsze wolne terminy mój doktor ma na 16 czerwca to ja na to że poproszę wizytę na 10 do innego ginekologa żeby zwolnienie napisał a na 16 do mojego na konsultację. no i wyobraźcie sobie że mogę mieć umówioną tylko jedną wizytę do danego specjalisty. noooo co za bzdura. dopiero po odbyciu tamtej wizyty mogę się umówić na następną ale zaś wiadomo że już miejsc nie będzie..... PARANOJA :-(
Katarzyna92
Miniaaaa ale beznadziejna sytuacja ja byłam ostatnio zdziwiona bo miałam l4 do piątku a wizytę w poniedziałek i myślałam że będę musiała lekarza prosić żeby mi od soboty wypisał a on sam zaproponował od soboty... Ale ja mam o tyle dobrze ze u mnie w przychodni przyjmuje 2 ginów codziennie jeden rano drugi po południu i jak coś trzeba to od razu w tym samym dniu przyjmą jak coś potrzeba
A ja jak jestem na wizycie to jak wychodze od lekarza to zapisuje sie na nastepna wizyte na dzien do ktorego mam l4 i po klopocie.
U mnie juz prawie koniec kladzenia nowego dachu wiec za chwile zacznie sie wielkie sprzatanie placu i jak to ladnie wyglada z dodatkowymi oknaminw dachu.
Na obiad pomodorowa z wczorajszego rosolu.
Jutro wizyta juz sie nie moge doczekac
U mnie juz prawie koniec kladzenia nowego dachu wiec za chwile zacznie sie wielkie sprzatanie placu i jak to ladnie wyglada z dodatkowymi oknaminw dachu.
Na obiad pomodorowa z wczorajszego rosolu.
Jutro wizyta juz sie nie moge doczekac
reklama