ja mam non stop ssanie, maz sie juz podsmiewuje, ale co zrobic.... dzidź rosnie to i mi wyjada wszystko a ja potem musze nadrabiacDziewczyny czy wy tez ciagle jestescie glodne? Bo ja co 2 h musze cos zjesc bo zaraz mi niedobrze.
reklama
Dziewczyny ja też jem 4-5 razy dziennie a wcześniej zawsze jadłam bardzo mało, zdrowie dziecka i moje są ważniejsze, więc nie martwi mnie to, zwłaszcza, że jestem bardzo słaba a waga nadal pokazuje jak zaklęta 55kg.
Ewel87 ja sikam 1-2 razy w nocy, w ciągu dnia chyba jest w miarę normalnie, co do pachwin ja w tej ciąży kompletnie nic nie czuję, ale w I ciąży ciągle czułam rozciąganie i to czasami dość bolesne, to absolutnie normalne
Ewel87 ja sikam 1-2 razy w nocy, w ciągu dnia chyba jest w miarę normalnie, co do pachwin ja w tej ciąży kompletnie nic nie czuję, ale w I ciąży ciągle czułam rozciąganie i to czasami dość bolesne, to absolutnie normalne
kasz
Listopadowa mama :)
Dziewczyny wy też tak często sikacie teraz czy wam. Juz przeszło? I pachwiny tak ciągną... Czuć wszystko
Ja jak siedze to jest ok ale jak chodze czy stoje to co chwile mi sie siusiu chce. W nocy budze sie raz, byl krotki okres ze dwa razy wstawalam a dzis pierwsze noc przespana ciagiem do 7 ale wczoraj chyba malo pilam to moze dlatego
A jesli chodzi o ciagniecie to ja ogolnie malo odczuwalam a teraz to juz w cale tylko ostatnio co jakis czas czuje takie delikatne jakby "stukniecia" w okolicach pepka ale nie wiem czy to ruchy dziecka czy cos tam sie rozciaga
Sylka87
Fanka BB :)
Ja moze mam jeden dzien w tygodniu bez wymiotow. Mam nadzieje ze to juz koncowka. Co do siusiania to ja w nocy tez raz lub dwa albo 3 jak duzo wypije i w dzien tez sporo w zależności od tego ile wypije. Rozciąganie czuje jak duzo chodzę teraz 3 dni leżę wiec nie. Kasz przy pepku to raczej nie dzieciaczek bo jeszcze za male sa na tą lokalizację tak mi sie wydaje
jak mi młodszy spi całą noc i do niego nie wstaje to spokojnie do rana przespie, ale jak tylko wstane i ide do niego to musze biec do wc, tak mi sie chce, w dzien nieco czesciej niz normalnieDziewczyny wy też tak często sikacie teraz czy wam. Juz przeszło? I pachwiny tak ciągną... Czuć wszystko
sylka, wspolczuje tych wymiotów.
reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A ja sikam w nocy dużo więcej niż na poczatku. Mam kiepskie noce bo Oli się dusi ma mega katar dzisiaj idziemy do lekarza ale dodzwonić sie tam nie mogę