reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dziewczyny wy też tak często sikacie teraz czy wam. Juz przeszło? I pachwiny tak ciągną... Czuć wszystko :)

Ostatnia edycja:
Ja poki co wiekszosc posiłków grzecznie zwracam i w dalszym ciagu malo co przyswajam. Ciekawe kiedy to sie skonczy bo juz jestem wykonczona...

Dziewczyny ja też jem 4-5 razy dziennie a wcześniej zawsze jadłam bardzo mało, zdrowie dziecka i moje są ważniejsze, więc nie martwi mnie to, zwłaszcza, że jestem bardzo słaba a waga nadal pokazuje jak zaklęta 55kg.
Ewel87 ja sikam 1-2 razy w nocy, w ciągu dnia chyba jest w miarę normalnie, co do pachwin ja w tej ciąży kompletnie nic nie czuję, ale w I ciąży ciągle czułam rozciąganie i to czasami dość bolesne, to absolutnie normalne :tak:

SYLKA podziwiam i współczuję... Ja miałam taki tydzień i tak wymiotowalam raz dziennie a. Myślałam że umre... Niby 2 trymestr i powinno się skończyć...

Dziewczyny wy też tak często sikacie teraz czy wam. Juz przeszło? I pachwiny tak ciągną... Czuć wszystko :)

Ja jak siedze to jest ok ale jak chodze czy stoje to co chwile mi sie siusiu chce. W nocy budze sie raz, byl krotki okres ze dwa razy wstawalam a dzis pierwsze noc przespana ciagiem do 7 ale wczoraj chyba malo pilam to moze dlatego ;)
A jesli chodzi o ciagniecie to ja ogolnie malo odczuwalam a teraz to juz w cale tylko ostatnio co jakis czas czuje takie delikatne jakby "stukniecia" w okolicach pepka ale nie wiem czy to ruchy dziecka czy cos tam sie rozciaga;)

Ja chodzę od 3 dni po 4razy w nocy i w dzień z 10 czasami więcej.... Jakoś mi się nasililo teraz właśnie.
Ciagniecia właśnie czuje... Znowu czasami brzuch po boli ciut ale chyba normalne..

Ja moze mam jeden dzien w tygodniu bez wymiotow. Mam nadzieje ze to juz koncowka. Co do siusiania to ja w nocy tez raz lub dwa albo 3 jak duzo wypije i w dzien tez sporo w zależności od tego ile wypije. Rozciąganie czuje jak duzo chodzę teraz 3 dni leżę wiec nie. Kasz przy pepku to raczej nie dzieciaczek bo jeszcze za male sa na tą lokalizację tak mi sie wydaje :)

jak mi młodszy spi całą noc i do niego nie wstaje to spokojnie do rana przespie, ale jak tylko wstane i ide do niego to musze biec do wc, tak mi sie chce, w dzien nieco czesciej niz normalnie

sylka, wspolczuje tych wymiotów.

reklama
A ja sikam w nocy dużo więcej niż na poczatku. Mam kiepskie noce bo Oli się dusi ma mega katar dzisiaj idziemy do lekarza ale dodzwonić sie tam nie mogę

Do góry