reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No wlasnie koleżanka mi mowila ze brala to mumomega dodatkowo ale tez chyba wole wszystko w jednym niz sie bujac.

Ja biore tylko zestaw witamin ktore dostalam od lekarza .... plus dodatkowo kwas foliowy ... kurcze mam nadal te zawroty glowy plus nos mi krwawi od czasu do czasu :-(

Ewel dziękuję za informacje, zerknę jutro na tą aptekę.
Kinia ja w poprzedniej ciąży tez zmagałam się z małymi krwotokami z nosa, to jest osłabienie organizmu, ale lepiej poinformuj o tym lekarza.

Jaka cisza czy śpią dziewczyny? Jak tam poranek? Ja dziś na wizytę do endokrynologa jak co miesiąc z wynikiem tsh... A tak mi się nie chce.... Trzeba wstać coś zjesc

Ja tez nie spie jestem juz po dlugim spacerze z pieskami ale zaraz wracam do lozka :) dzis po poludniu jade po nowe ubrania jakies tuniki i leginsy bo w zadne spodnie juz mie wchodze. A i sukienki nie ladnie sie opiely jeszcze mozna w nich chodzic ale to nie to .

Dzien dobry dziewczyny ja juz tez nie spie ... ladny dzis dzien bedzie to mam zamiar poprac a potem na zakupy skoczyc i moze zrobic grila w ramach objadu ....

Hej ja już zdążyłam mieszkanko szybko ogarnąć zaraz muszę zadzwonić do ciotki o której mamy być u niej i będzie trzeba się szykować... Powiem wam że byłam wczoraj w h&m bo chciałam jakaś bluzkę lub tunikę sobie kupić to nic specjalnego nie było ale że czasem lubię sobie chodzić do ciucholandów to poszłam i znalazłam 3 tuniki całkiem przyzwoite właśnie z h&m

reklama
a ja szykuję się na przegląd podwozia :-) dziś mam lepszy nastrój niż wczoraj :-) i lepiej się czuję :-) ja witamin nie biorę. zamiast dha ( czyli tak na prawdę tranu ) łykam olej lniany. witamin nie trzeba brać jeśli się ma dobre wyniki i je się zdrowo. więc ja na tą chwilę zrezygnowałam

Do góry