reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Femibion Natal 2 wszędzie 58 zł na szczęścia znalazlam tańsza aptekę i kupiłam za 38 zł. Tez apteki w lekach nie refundowanych mają okropnie dużą rozbieżnośc

reklama
No ja myślę ze to problemy z przed ciąży plus te wszystkie zmiany ktore zachodzą i pozamiatane. Zaluje ze nie zrobilam sobie prześwietlenia. Ciagle się zbieralam ale jak mnie dopadala rwa to nie mialam sily a jak zdrowialam to zapominalam i nie wiem co tam nie gra. Basen koniecznie musze wprowadzic w zycie jak najszybciej.

Femibion Natal 2 plus na allegro 2 opakowania z wysyłką kosztują 73zl wiec cena w miarę. Bo pregna plus kosztuje około 38zl a pregna dha około 34zl i to na miesiąc wystarcza.

Strasznie są drogie chociaż ja jak teraz łykam tylko to i żelazo za 8 zł to jeszcze do przeżycia ale będzie trzeba rzeczywiście popatrzeć za czymś tańszym i lepszym

Ewelisia85 czyli wychodzi tyle co ja place w tej aptece kolo siebie ona jest tania właśnie. Bo jak pytałam w jednej i drugie to po 60zl prawie opakowanie

SYLKA ale to samo dha bez witamin np femibion Natal 2plus ma 2 kapsułki na dzień jedna to dha druga witaminy w tym np. Wit d która jest w ciąży bardzo ważna jod żelazo itp ja bym wolała coś z witaminami odrazu

Ja tez biorę ten Femibion Natal 2 za jedno opakowanie dałam 52 zł i wystarcza na 30 dni, ale zawiera kompleks witamin.

reklama
Nikka to zamow sobie z apteki amica chyba że mieszkasz w Warszawie teraz jest za 36.99 przesyłka 10zl kupując 3op jest ciut oszczędność a też mają dużo tanich rzeczy innych jak nospa czy magne b6

Do góry