reklama
madzius5
Fanka BB :)
Claudia nawet mi nie mow o uczuleniu bo mi od kwitnacych traw lzawia oczy i mam taki katar ze ciezko wytrzymac. Jeszcze raz przestudiowalam czy jakies leki przeciwalergiczne mozna brac w ciazy ale oczywiscie okazalo sie ze nie bardzo. Na szczescie w pracy wszedzie naokolo mamy ladnie przyciete trawniczki wiec to cholerne trawsko nie pyli...ale jak pojade do domu to masakra. Sasiad pod nami sprzedaje mieszkanie z ogrodkiem i oczywiscie trawy nie kosi bo po co...ta trawa ma juz chyba okolo 1m! Nawet okna w domu boje sie otworzyc, a jesli juz to tylko na chwile bo zaczynam kichac.
Dziewczyny - ja w poprzedniej ciazy plywalam, przemiane materii mam bardzo slaba bo mam niedoczynnosc tarczycy i zawsze mialam problem z dodatkowymi kg. Mimo tego w ciazy przytylam 9kg. Zaczynajac poprzednia ciaze wazylam jednak jakies 15kg mniej niz teraz...mam nadzieje ze nie przytyje za duzo bo jakbym teraz miala przytyc np 15kg to bede sloniem
Dzisiaj mam usg - stresik jest oczywiscie
Dziewczyny - ja w poprzedniej ciazy plywalam, przemiane materii mam bardzo slaba bo mam niedoczynnosc tarczycy i zawsze mialam problem z dodatkowymi kg. Mimo tego w ciazy przytylam 9kg. Zaczynajac poprzednia ciaze wazylam jednak jakies 15kg mniej niz teraz...mam nadzieje ze nie przytyje za duzo bo jakbym teraz miala przytyc np 15kg to bede sloniem
Dzisiaj mam usg - stresik jest oczywiscie
ewelisia85
Ja najczęściej śpię na jednym albo na drugim boku lub na plecach. Korzystam ze spania w różnych pozycjach póki jeszcze można
M
mama290
Gość
Ja dzis umieram mam taki bol glowy spie roznie na brzuchu tez chociaz mam poduszke to budze sie na brzuchu zreszta druga noc z rzedu walcze w nocy wogole zasnac nie moge a jak mi sie juz uda to tancze po calym lozku jestem wykonczona jeszocze w sobote mamy imprezke urodzinowa blizniakow nie wiem jak to wytrzymam ja juz tyle przytylam ze schowalam wage bo w szok sie wbijam ale tym wogole sie nie martwie urodze izrzuce
Ja mam uczulenie na wiele rzeczy a w cuazy to jest bardzo wzmocnione plus nic nie moge brac bo wapno to se moga wsadzic. Kicham tak ze czasami to sie az boje zeby dziecka nie wypchac no i jak zaczynam 20 minutowe kichanie to musze szybko leciec na kibel bo jestem w stanie sie posikac. Glowe mi rozsadza okna pozamykane i niby odrobine lepiej ale mam tez uczulenie na roztocza a jak sie tak zle czuje to nie mam sily na latanie ze szmata i zamkniete kolo teraz to juz czuje sie chora i znajac zycie zaraz bedzie na zatokach. Ciaza piekny stan ale jak nic nie dolega
CzekamyNaIgorka
Mi na szczęście nie dolega żadne uczulenie ale cały czas mam katar i budzę się z bolącym gardłem. W poprzedniej ciąży całe 9 miesięcy katar i teraz się to powtarza :-( Lekarz jest bezradny, bo nic mi nie pomaga
Wiolinka30
Ja zasypiam na brzuchu i spię i tak się budzę bo mi nic nie wystaje jeszcze z przodu. Cieszę się że tak moge spac ale z drugiej strony już bym chciała ten brzunio zobaczyć. No niech on rosnie!!
finkemma
Kinia w pierwszej ciazy startowalam z waga 60 kg przy wzroscie 172 cm w ostatni dzien ciazy rowno 100 kg pozniej dolozylam sobie jezzcze 10 kg teraz zaczynalam z 76 kg dzis 79,9 kg
U nas juz po obiedzie dzis poledwiczki z papryka i cebulka do kaszy mniami. Teraz czas na relaks wiec leze sobie pozniej jak bede dobrze sie czula dwu godzinny spacerek z corka i pieskami i tak dzien zleci.
U nas juz po obiedzie dzis poledwiczki z papryka i cebulka do kaszy mniami. Teraz czas na relaks wiec leze sobie pozniej jak bede dobrze sie czula dwu godzinny spacerek z corka i pieskami i tak dzien zleci.
Ostatnia edycja:
reklama
U nas waga ciągle bez zmian. Wacha się miedzy 55-57.
Spójrzcie co znalazłam
Mężczyzna w ciąży - pas pozwalający mężczyźnie poczuć ruchy płodu (VIDEO) | Baby online
Spójrzcie co znalazłam
Mężczyzna w ciąży - pas pozwalający mężczyźnie poczuć ruchy płodu (VIDEO) | Baby online