reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ja na cwiczenia nie moge chodzic gdyz sa one popoludniu a ja popoludniu pracuje... rano z corka do szkoly potem szybki objad i do pracy do 21 czasami jestem strasznie zmeczona ale po porodzie postaram sie szybko wrocic do cwiczen

reklama
To na prawde nie masz czasu na ćwiczenia, ja jestem już na zwolnieniu lekarskim, tak zarządziła szefowa, że od początku muszę iść na l4 :baffled:

kiniasw pracowałam w sklepie z zabawkami, dość często trzabylo wchodzić na drabinę i dźwigać towar. Niby nie ciężka praca, ale jak się stało samej na sklepie to jednak czasem był problem

A no tak to nie za ciekawe dla kobietki w ciazy , ja mam prace siedzaca i kurcze plecy mnie bola ale nie jest tak zle ...

Wolałabym pracować, nudzi mnie te siedzenie w domu i ciągle robienie tego samego, jeszcze jak jest pogoda to idzie gdzieś z dzieckiem wyjść :tak:

Ja zasypiam na lewym boku z noga na mezu. W nocy juz byle jak nie kontroluje tego. Ja w pierwszej ciazy przytylam 40 kg jadlam praktycznie tylko slodycze nic innego mi nie wchodzilo.Mialam tez malo ruchu. Teraz jem zdrowiej i 6 posilkow czasem skubne ciacho. Na plusie 4 kg. Lekarz powiedzial ze moge duzo przytyc bo przed ciaza bylam na diecie. Dodalam teraz jeden posilek i wiecej kalorii a to jest logiczne ze jojo mnie dopadnie. Gdybym lepiej sie czula bylabym bardziej w ruchu a ja do 12 nie wychodze z lozka bo mi slabo. Potem troche lepiej staram sie codziennie na spacer.

reklama
Ja spalam na brzuchu teraz juz nie potrafie wiec wierce sie cala noc a teraz jeszcze dopadlo mnie to uczulenie i czuje sie jednym slowem zle

Do góry