reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

dziewczyn w moim wieku namowic na cos jest bardzo trudno dzieci, praca i inne wymowki a w tym wszystkim najwazniejszy jest ruch...:-)

reklama
Masz racje ja teraz mojego się boje puścić na dwa dni ze znajomymi na wyjazd a co dopiero jak by go miało dłużej nie być:D:)

Co do ćwiczeń to ja z miłą chęcią bym sobie poćwiczyła ale ja mam szybką przemianę materii i nie wiem czy w moim przypadku było by to dobre bo bym w ogóle nic w ciąży nie przytyła zresztą po pierwszej bardzo szybko wróciłam do swoich rozmiarów więc ja korzystam tylko ze spacerów

Mysle ze my kobitki nie doceniamy ich dopoki nie zostaniemy sami... Po awansie moj maz pracuje po 10+ 11 godzin a ja caly dzien sama w domu i teskni mi sie bardzo a dzisiaj nistety bede musiala pierwsza noc od slubu ( trzy lata) spac sama bo maz na szkoleniu dwudniowym w wawie... A ja sama i dletego tak mi na te zwierzenia nalecialo ale juz nie zamulam.... Wskakuje do wanny...

Ja zrobiłam straszną wtopę przyszła sąsiadka z ciastem bo miała wesele syna a ja nie wiedząc kto stoi za drzwiami mówię mężowi że jak coś to mnie nie ma i ona oczywiście zapytała o mnie a mąż oczywiście że mnie nie ma ta zdziwiona a ja nie wytrzymałam i doleciałam do drzwi mam nadzieje ze mnie nie widziała bo już po schodach schodziła ale tak mi wstyd że masakra a mój mąż nie zna ludzi w bloku bo jak to chłop dzień dobry mówi ale nawet nie wie komu a już wsumie ponad pół roku mieszkamy w mieszkaniu w którym się wychowałam a najgorsze że jutro będe musiała jej zanieść tackę poradźcie coś bo ja głupia się takimi rzeczami przejmuje:( Wtopa na koniec dnia:(

Hej ☺melduje tylko ze jestem teraz w Polsce i mam mniej czasu na bb☺ nie zapominajcie o mnie tu:) w poniedziałek idę do lekarza☺ zobaczę jak tam mój kruszynka się rozwija:) jak tylko wrócę do domu z urlopu to obiecuje ze postaram się co nieco nadrobić :)

Gratuleje szybkiej przemiany materii u mnie odwrotnie a z sasiadka mysle ze nawet jak zauwazyla cie to jak do niej zejdziesz jutro i ladnie podziekujesz zagadasz chwilke a nawet na cherbacie zostaniesz to wroci do normy chyba ze jest pamietliwa to juz nic nie poradze... Kiedzy zapomni...

Dzięki za rade mam nadzieję że tak długo mnie zna że wybaczy:) Ja nawet nie dowagę miewałam taką do 10 kg za dziecka ale trenowałam 5 dni w tygodniu po 4 godziny więc nie było się co dziwić że chudzinka byłam ale mam nadzieję że po tej ciąży choć trochę ciałka mi zostanie bo jak widzę znajomą po 2 porodach i same kości to cały czas sobie mówię że ja tak wyglądać nie mogę

Czesc dziewczyny wlasnie wrocilam z pracy i padam na paszcze ehhh..... kregoslup mnie pobolewa i to pewnie bo siedze dlugo ... ja rowniez nie moge doczekac sie kiedy przytule malenstwo. Mamy juz 6 letnia corke ktora tez doczekac sie nie moze... ja zakupy tak jak poprzednio zrobie zaraz przed porodem narazie pracuje do pazdziernika jak Bog da szczesliwie a potem bede odpoczywac :-) milych snow kobietki

Kasia ja tez nieraz tak mam zalicze jakas wtope a potem mnie to meczy :/ co do cwiczen to ja odkad wiem o ciazy moze z 5 razy bylam na basenie nie jestem w formie czesto zle sie czuje dzis prawie zwymiotowalam w supermarkecie. Szybko wybieglam zaczerpnelam powietrza i po chwili juz bylo w miare dobrze.Przed ciaza rok czasu prawie codziennie bylam na silowni a taka ambitna jestem ze po silowni jeszcze z godzine plywalam. Teraz siadlam na tylku. A to wszystko dlatego ze mialam duza nadwage i udalo mi sie jej pozbyc naszczescie. Teraz tez sie boje ze duzo przytyje a nie chce bo wiem jakie jest ciezkie zycie osoby otylej.
No ale zobaczymy raz schudlam to i drugi raz schudne :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny melduje się, jestem zyje odpoczywam, jest cudownie :) pisze do was przy porannej kawie z widokiem tak pieknym ze zaraz załącze fotke zeby sie pochwalic. Wesele super tylko sporo wymiotowalam ale mialam pokoj obok sali wiec szybko wracalam do zywych i wytrzymałam do 2.30. Bylo super ale nie tanczylam za duzo bo mnie w dole brzucha strasznie ciągnęło. Poprawiny prawie cale w kiblu spedzilam ale od poniedziałku jestesmy w zakopcu i juz nie wymiotuje. Dzis wracamy. Jutro badania... wczoraj troche mnie stes zlapal czy sie nie przeforsowalam czy nie zaszkodzilam czy wszystko dobrze. Ehhh w ciąży nawet na urlopie ciezko sie cieszyć w stu % bo sie rozkminia co wolno a co nie. Ale mimo wszystko wypoczelam. Postaram się was nadrobic. A teraz zobaczcie jaki mam widok przy porannej herbacie.

Załączniki

• 1431496908031.jpg
    1431496908031.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 43
Do góry