reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kataryna92 przykro mi.... Ale jeszcze bardziej upewniam sie ze dobrze ze jego nie robilam... Ja jestem bardzo nerwowa i jak to moj maz mowi pesymistyczna wiec nawet jaby mi wyszlo 1 na milion to itak bym sie bardzo denerwowala... To co nas czeka jest dawna gdzies zapisane i to nie jest zalezne od nas....

Mozecie sie smiac ale ja z sasiadkami starszymi duzo babaczkami chodze z kijkami po lesie 50 minut dziennie.... I dobrze mi z tym...

Wnuczka nie przejmuj się ja też jestem strasznie nerwowa a od dwóch lat zauważyłam że jeszcze bardziej dlatego teraz denerwuje się z byle powodu wiem że dla dziecka to nie jest dobre ale ja niestety już nie potrafię nad tym zapanować ja się niekiedy dziwie że mój mąż wytrzymuje jeszcze...

ja w poniedziałek zaczynam fitness dla ciężarnych. ;-) zobaczę jak będzie. ogólnie teraz mam więcej ruchu niż przed ciążą bo chodzę z synkiem do przedszkola i na spacery przed ciążą wszędzie autem.

co do badań to jeśli ktoś nie jest gotowy na radykalny krok po poznaniu wyników to po co robić testy. w necie roi się od info na temat super wyników a dziecko chore itp...

a ja mam lekką temperaturę jakieś 37.5. dziś dziwna u nas pogoda była więc może dla tego. mam nadzieję że się nic z tego nie wykluję brzydkiego.

ja jakiś tydzień temu poczułam pierwsze motylki w brzuchu jak się położyłam i ręką przytrzymałam :-) super uczucie :-)

a czemu ktoś miał by się śmiać z kijków i twojego towarzystwa starszych znajomych. fajnie że uprawiasz sport a to jaki i z kim to twoja sprawa. ja pochwalam :-)

Mysle ze taka sytuacja ktora Was spotkala byla trudna dla was obojga... A rozumiem cie dokladnie sama sie dziwie mojemu mezowi ze ze mna wytrzymuje bez jego wsparcia przy nerwowych sytuacjach dawno bzm zywriowala... Tak to juz jest ze narzekamy na naszych mezow a tak naprawde nie potrafilybysmy bez nich zyc:-)

reklama
Ja od dłuższego czasu pisze, że wy sie zbyt negatywnie nakręcacie kobitki. Ciągle o badanich,chorobach itd. Ja się chyba niedługo przeniose na inne forum bo jestem pozytywnie nastawiona a tu takie czarnowidztwo. :crazy: W końcu złapię jakiegoś doła od tego czytania. :-(

Do góry