reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Wnuczka nie robiłam o wadzie dowiedziałam się dzień przed cc...
Kataryna92 przykro mi.... Ale jeszcze bardziej upewniam sie ze dobrze ze jego nie robilam... Ja jestem bardzo nerwowa i jak to moj maz mowi pesymistyczna wiec nawet jaby mi wyszlo 1 na milion to itak bym sie bardzo denerwowala... To co nas czeka jest dawna gdzies zapisane i to nie jest zalezne od nas....
M
mama290
Gość
Holcia podobno juz byly ale ja nie widzialam a robie zakupy ja cwicze podnosze ciezary 11,4 I 12kg pare razy dziennie
Katarzyna92
Wnuczka nie przejmuj się ja też jestem strasznie nerwowa a od dwóch lat zauważyłam że jeszcze bardziej dlatego teraz denerwuje się z byle powodu wiem że dla dziecka to nie jest dobre ale ja niestety już nie potrafię nad tym zapanować ja się niekiedy dziwie że mój mąż wytrzymuje jeszcze...
ja w poniedziałek zaczynam fitness dla ciężarnych. ;-) zobaczę jak będzie. ogólnie teraz mam więcej ruchu niż przed ciążą bo chodzę z synkiem do przedszkola i na spacery przed ciążą wszędzie autem.
co do badań to jeśli ktoś nie jest gotowy na radykalny krok po poznaniu wyników to po co robić testy. w necie roi się od info na temat super wyników a dziecko chore itp...
a ja mam lekką temperaturę jakieś 37.5. dziś dziwna u nas pogoda była więc może dla tego. mam nadzieję że się nic z tego nie wykluję brzydkiego.
ja jakiś tydzień temu poczułam pierwsze motylki w brzuchu jak się położyłam i ręką przytrzymałam :-) super uczucie :-)
co do badań to jeśli ktoś nie jest gotowy na radykalny krok po poznaniu wyników to po co robić testy. w necie roi się od info na temat super wyników a dziecko chore itp...
a ja mam lekką temperaturę jakieś 37.5. dziś dziwna u nas pogoda była więc może dla tego. mam nadzieję że się nic z tego nie wykluję brzydkiego.
ja jakiś tydzień temu poczułam pierwsze motylki w brzuchu jak się położyłam i ręką przytrzymałam :-) super uczucie :-)
Mysle ze taka sytuacja ktora Was spotkala byla trudna dla was obojga... A rozumiem cie dokladnie sama sie dziwie mojemu mezowi ze ze mna wytrzymuje bez jego wsparcia przy nerwowych sytuacjach dawno bzm zywriowala... Tak to juz jest ze narzekamy na naszych mezow a tak naprawde nie potrafilybysmy bez nich zyc:-)
reklama
Wiolinka30
Ja od dłuższego czasu pisze, że wy sie zbyt negatywnie nakręcacie kobitki. Ciągle o badanich,chorobach itd. Ja się chyba niedługo przeniose na inne forum bo jestem pozytywnie nastawiona a tu takie czarnowidztwo. W końcu złapię jakiegoś doła od tego czytania. :-(