reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Mama290 tzn ze zamierzasz wrocic do pl kiedys? Kurcze katarzynka92 polez poodpoczywaj a jesli nie przejdzie zadzwon do lekarza

reklama
mama290 to ja wolę chińszczynę z POLSKI niż to paskudne coś co oni produkuja w UK. Mam swoje zdanie i go nie zmienię. Ja nie ulegam presjom i wpływom i co do wózka to akurat na 100% bedzie kupiony tam, tym bardziej, że mi go rodzice kupią bo sie uparli. :-) I nie wszystko jest chińszczyną. Nie zgadzam się ale czy on będzie produkowany w tajwanie czy w honolulu to nie ma znaczenia bo tam ( w Polsce) dużo modeli mi się podoba a tu ani jeden! :-D Mówię oczywiście o funkcjonalności i wyglądzie.Biorę wszystko pod uwagę.Akurat wózki oglądam najwięcej.

Wzięłam buscopan zobaczymy mam nadzieje że przejdzie... Co do ubranek i innych rzeczy dla dziecka to mi osobiście ubranka z usa się strasznie podobają ale co do wózków łóżeczek to bym nie chciała mojej cioci mama przysłała ze stanów całą wyprawkę w styczniu to ubranka były śliczne ale wózek i łóżeczko które podejrzewam że były razem w jednym komplecie beznadzieja i trzeba było odesłać z powrotem...

Ja tu mieszakm krótko i jedyne co mnie naprawdę cieszy to tutejsze zarobki.Gdyby je ktoś przeniósł do Polski to ja bym tam wróciła.Dobra ale to nie forum o UK tylko o naszych przyszłych maleństwach. :happy:

Kasia mnie tez tak brzuch bolal i to bardzo czesto teraz jest juz ok ale martwilam sie tym. Bol potrafil sie utrzymywac do 3 h zwlaszcza jak siedzialam. Np. W aucie.

Katarzyna ja mam takie bole czasem jak mam problem toaletowy dostaje takich naglych skurczy mnie to dodatkowo boli kosc ogonowa juz panikowalam ze to spojenie ale za mlodego mialam kontuzje I zbilam ja dosc powarznie I teraz sie odezwala nie moge za dlugo siedziec bo pozniej musze brac leki bo inaczej bym nie mogla funkcjonowac

Finkemma poczytalam to tak jak ze spojeniem przez hormony rozluznia sie wszytsko i moze bolec niby take glupia kosc a iles tam miesni ja podtrzymuje I albo stara kontuzja albo jak sie za dlugo siedzi to boli

reklama
Ok dzieki za info mowi sie ze ciaza to nie choroba ale swoje trzeba sie nacieprpiec. Jak nie mdlosci bol cuykow bol brzucha puchniecie bol plecow ach i pewnie jeszcze by sie cos znalazlo.

Do góry