reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Wiolinka ja w pl nie kupuje wole uzywki z car boots stanowczo lepsza jakosc ja ciuchy kupuje na caly pierswszy Rok odrazu bo bede uzieminona z Calym towrzystwem w domu wozek jus wybralam ale na poczatek bede uzywac chusty Kinia ja jestem z Southampton

reklama
Fajnie was poznac dziewczyny. Ja wozek raczej tez z pl bede kupowac ale ciuszki tutaj bo jednak jakosc duzo lepsza. Mama290 a w ktorym tyg jestes? dziewczyny mialyscie ten test krwi na zespol Down etc?

Wiolinka, mój mąż też ma problemy z dobieraniem ciuchów. Zazwyczaj to zakłada to co mu naszykuję. Natomiast jak zakłada rajstopy synkowi to zazwyczaj tył na przód.

haha, a mój wujek ubrał kiedyś swojego wnuczka w piżamy do przedszkola ;) dla mnie też za wcześnie na zakupy, ale faktycznie trudno się powstrzymać :) narazie rozglądam się za wózkami, nosidełkami i mam już w sumie swoje typy, ale śledzę na bieżąco może pojawi się coś nowego, fajnie że sporo nas jest i można sobie popisać na różne tematy, nawet rozmiarów ciuszków dla mnie to pierwsza ciąża, nie mam doświadczenia, więc miło mi się Was kochane czyta ;) miłego dnia

Ja z car boots tez będe kupowac ( już tam kupuje ale nie dla dziecka ) . Ale na pewno nie większość, tylko jak się coś trafi to wtedy przy okazji bo wiem, ze fajne i warto. Łóżeczko też z Polski przyleci. Ja chyba jestem jednak patriotką jeśli chodzi o polskie towary dla dzieci. Mnie się tu mało rzeczy pdoba.Next jest super! Ale masakrycznie drogi!! Poza tym dla moich teściów i rodziców to pierwsze wnucze będzie to oni juz zdekralowali co kupią i to też będą polskie wyroby i mnie to bardzo pasuje. :-)

Kinia 1:3368 przeziornosc 1.2 wiec wszystko wyglada ok ale w poprzedniej ciazy mialam 1:12000 np Wiolinka jak znajdziesz w pl wozek Ktory w 100% jest Polski to zycze powodzenia sama chinszczyzna a jak nawet niby polski to zlozony z chinskich czesci ja w Pl nie mieszkam ale prowadzimy tam firme wiec dosc inwestuje w gospodarke

reklama
Do góry