reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Zusia kochana zleci Ci ja pamietam jak 5 tygodni mialam do tego usg a teraz juz czekam na polowkowe umowilam na 26 czerwca;-)

reklama
Hejka ja juz po lekarzy a prawie miesiąc minęło od ostatniej wizyty. Na poprzednich stronach pisalyscie jakie mialyscie badania, ja miałam dowcipne i przez brzuch ;) dzidziusia duża i ruchliwe, cały czas się wiercila i słyszałam po raz pierwszy serducho, było mocno ;) no i najważniejsze lekarka mówi ze będzie DZIEWCZYNKA a do tego nic nie wskazuje na jakieś wady, żałuję że ja nie będę miała badań prenatalnych bo są odpłatnie a w przyszłym tygodniu mam usg 3d czy 4 d...w każdym bądź razie 14 tydzień a termin na 13 listopada. Pisałam juz tu szybciej ale ciężko nadrobić Was dziewczyny.

I jestem chętna do wątku zamkniętego ;)

Witam w piękną deszczową sobotę.

A ja mam już terminy dwóch nastepnych USG. hehe. I zaraz zapisze się na 3 dodatkowe jak będę w Polsce. :-) Najbliższe mam w 19 tyg. ciazy a to bedzie 17 czerwca. Matko i córko - tyle czekania! :szok: Potem będę mieć w lipcu jak się zapisze a nastepne w sierpniu - juz zaklepane, tylko nie pamiętam daty.

Ja mam dzis kiebski dzien od rana jakas padnieta jestem nic robic mi sie nie chce len mnie dopadl. Pogoda tez bez rewelacji z domu wychodzc to ostatecznosc. Leze i z wielkim wysilkiem dzis sprzatalam i zrobilam obiad. Ale namarudzilam heh ... Moze jutro bedzie lepiej :)

Ja dzis tyle zrobilam ze jej he. Wiecej niz przez ostatnie 2 tygodnie;-) ale juz padlam wlasnie od 10 sprzatalismy z mezem i gotowalam obiad. Jednak 2 trymestr to naprawde jest lepszy tak czuje;-) choc zaczne go za tydzien ale mam jakis przyplyw energii

a ja mam zachcianke ze az sie wstyd przyznac hehehe mam dzis meeega ochote na chleb ze smalcem :D

O rany, a mnie od początku ciąży na samą myśl o chlebie ze smalcem robi się niedobrze :-D Mój mąż bardzo lubi i ma ze mną nie lada problem. Już się chowa z tymi kanapkami gdzieś po kątach,ale jak mimo to wszystko wyczuję

ewel87 super że badania wyszły dobrze! Kolejne prenatalna mam mieć około 20 tygodnia, ale jeszcze nie umawiałam

Hejka ja wczoraj mega power ze gory mogłam przenosić a dzisiaj masakra..... nie mam na nic siły i tylko leże i głowa mi pęka. Chyba przesadziłam na śniadanie z jajkami i sokiem pomarańczowym i maleństwu nie przypasowało. Wogóle jakies czerwony plamy na stopach dostałam i nie wiem czy to od nowych butów czy o co chodzi? Na szczescie malzonek zabral synka do tesciow i mam chwile odpoczynku :)
Ja tez już nie moge sie doczekac na to usg prenatalne mam dopiero 15go wiec oby szybko ten tydzien zlecial i obym miala wiecej sil gdy skoncze ten 12tydz.
Udanego weekendu :) ewel87 gratulacje ciesze sie ze wszystko okay :)

ewel87 ja też dziś dużo zrobiłam :) ale tak w ogóle to dłuży mi się niemiłosiernie, ten listopad wydaje mi się mega odległy :( może jakbym chodziła do pracy to czas szybciej by mijał, a jak jestem na zwolnieniu to strasznie się ślimaczy

reklama
Zusia mi tez sie ciagnie masakrycznie a jak sobie pomysle ze cale wakacje jeszcze .... ja na l4 od samego poczatku praktycznie dobrze ze dodatkowo moja pasja jest fotografia i ksiazki no i mam was bo inaczej bym zwariowała bo zawsze byłam aż nadto aktywna a tu takie spowolnienie :)

Do góry