reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny ja tam zawsze bym wybrała dziecko a nie pracę czy awanse. Zbyt długo czekłam na tego jedynego mężczyzne a potem zbyt długo na mojego bąbla co siedzi w środku. Wierzę, że jeszcze znajdę dobrą pracę po odchowaniu dziecka czyli tam gdzie zawsze - w przedszkolu. :-)

reklama
Wiolinka będę trzymała kciuki z nas obie :) Chociaż ja pewnie wejdę o 15 bo często poślizgi są. Tylko jak się ostatnio specjalnie spóźniłam to akurat wszystkie babki o czasie wchodziły...

Dziewczyny gdzie znalazłyście tą ofertę ciążową Lidla ? Bo ja u nich na stronce jakoś tego nie widzę :confused2:

Wiolinka u mnie wielki H&M dwupoziomowy a ciazowych ciuchow dwa wieszaki:szok:ja te od kolezanki mialam chyba najwiekszy rozmiar I mi spadaly nie wiem jakim trzeba byc grubym zeby pasowaly:-)musze sie wybrac w sobote bo mi sie podobaja te co reklamuja w tv tuniki biale

Dziewczyny, bo nie wiem czy się martwić czy nie.. Jestem już w 15 tygodniu i dalej nic nie przytyłam, a nawet schudłam 2 kilo i niewiem co myśleć :no:

mama290 widać ten dział bardziej popularny w polskich H&M. Ja planuję kupić kilka fajnych ciuszków jak będę w Polce, w moim rodzinnym mieście - znam tam dwa super sklepy które istnieją od wielu lat i maja super wybór wzorów,rozmiarów i kolorów.Planuje tam znaleźć sukienkę na dwa wesela czerwcowe na które smigamy.Tutaj tzn w mojej miejscowości w któej aktualnie mieszkam nie znalazłam sklepu dla ciężarówek a już sporo przeszukałam. Porażka. :confused2:

reklama
Hej ja dzis zapracowana i nawet ciut lepiej niz wczoraj tzn bez wzdęc. Mdlosci 24h/dobe wiec zaczynam sie do nich przyzwyczajac ;) Gratuluje dzisiejszych pozytywnych wizyt. Agnoba wierze ze będzie dobrze faktycznie jest mętlik ale wiecej pozytywów. niz negatywow. Bardzo mocno trzymamy kciuki za zdrowie bąbelka :) Powodzenia jutro dziewczyny! Ja w next czwartek ale przy tylu pozytywnych info tez wierzę ze najgorsze juz za nami :) i jestem spokojna. A co do ciazowych ciuchów to nie planuje duzych zakupow ale te staniki w lidlu musze zobaczyc :) dzieki za info. Jeszcze tylko jutro do pracy i tydzień wolnego. Cudownie

Do góry