reklama
ewelisia85
Fanka BB :)
Calineczka pewnie nieźle się zestresowałaś ta krwią, ale najważniejsze, że okazało się, że wszystko dobrze.
Dziewczyny miała któraś z Was podwyższone Crp?
Dziewczyny miała któraś z Was podwyższone Crp?
angoba
Calineczka, współczuję. Nie powiedzieli Ci co było przyczyną? Zresztą - wcale by mnie to nie dziwiło, do jak mnie przyjęli na IP (na Madalnskiego) to usg trwało 3 sek (dosłownie) i poza tym, że Pani Dr powiedziała, że dziecko zyje nie dowiedziałam się nic. Na moje pytania skąd krwotok, usłyszałam, że czasem tak się dzieje a następnego dnia u mojej gin okazało się, że mam 5cm krwiaka....
Mam nadzieję, że u Ciebie to tylko jednorazowy incydent - bo plamienia i krwawienia w ciąży czasem rzeczywiście po prostu się zdarzają. No i ważne, że krew nie jest swieża.I dobrze, że będziesz miała okazję odpocząć w domu. Dostałaś Luteinę?
Ja za wizytę płacę 250 pln - widzę, że chyba najwięcej
Mam nadzieję, że u Ciebie to tylko jednorazowy incydent - bo plamienia i krwawienia w ciąży czasem rzeczywiście po prostu się zdarzają. No i ważne, że krew nie jest swieża.I dobrze, że będziesz miała okazję odpocząć w domu. Dostałaś Luteinę?
Ja za wizytę płacę 250 pln - widzę, że chyba najwięcej
Sylka87
Bo dziewczyny nie z wawy u nas ceny kosmos tez nie spotkalam sie by bylo mniej:/ Agnoba jestem w szoku bo myslalam ze Madalińskiego jest na prawde ok pod wzgledem personelu. Ja na takich trafilam. Oby juz nikt nie musial z IP korzystac przed listopadem!
calineczkaa
Angoba to ciąża po IVF, więc od początku byłam faszerowana luteiną. Pomyślałam sobie, że może jakieś naczynko pękło, to jest też mozliwe. USG prenatalne miałam tydzień temu, lekarz nic mi nie powiedział o żadnym krwiaku.
ewelisia85
Ja tez od 11 tygodnia płacę 150zl usg+100zl wizyta. Przy kolejnych wizytach dają 15%znizki na wizytę.
finkemma
Calineczka ciesze sie ze wszystko dobrze wyobrazam sobie jak musialas sie bac trzymaj sie cieplutko :*
Dziewczyny te wasze kwoty za badania są bardzo duże... Ja płace 120 zł za każdym razem mam badanie szyjki macicy usg serca dzidzi dostaje 6 zdjęć co drugą wizyte mam pobierana cytologie ostatnio to badanie genetyczne i za każdym razem tyle samo... Tylko za badania krwi i moczu które robie prywatnie to płace i wychodzi około 50-100zł... Czyli u mnie nie ma tragedii... Zwłaszcza ze od dwóch miesiecy nie pracuje z powodu wymiotów itp.
reklama
Katarzyna92
Straszne są te kwoty ja tez na początku miałam chodzić prywatnie ale sprawdziliśmy lekarza i stwierdziłam że nie ma co mu zarzucić tak samo wygląda wizyta prywatnie jak na nfz zresztą sam to zaoferował... Tylko niestety w kolejkach trzeba wysiedzieć nie raz kilka godzin