reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Katarzynka nawet jak da tabletki to chyba dobrze bo bedziesz wiedziala ze dzidzia moze sovie brac hormonu tarczycy tyle ile chce i nie ma go za malo.... A niestety im tsh wyzsze tym ma mniej tego od mamy;) wiec tabletki beda pomocne bardzo. Ja sama biore i dobrze. Kiepsko tylko ze trzeba brac je na czczo a potem 30min nie mozna pic ani jesc

reklama
Co Ty gadasz aż taka restrykcyjna zasada:) No nic trudno jakoś będzie trzeba przeżyć:):D Ale ciesze się bo już coraz bliżej do Usg jeszcze tylko półtorej tygodnia:D:)

Hej dziewczyny!

właśnie zaczynam swoją przygodę z forum :) Jestem w 13 tygodniu, moja pierwsza ciąża. W zeszłym tygodniu na USG lekarz wykluczał choroby genetyczne, a dzidzia tak ładnie machała mamusi rączką :). Nie mogę się doczekać kolejnego USG, a chyba bardziej mąż, bo ze względu na charakter pracy nie miał jak iść ze mną na poprzednie. Lekarz mówił, że jak się dzidzia ładnie obróci to może poznamy już płeć, nie mogę się doczekać :) Jak to wygląda u was, zaczynacie już coś kompletować do wyprawki ?

Tak ja mam 6 już się doczekać nie mogę bo idę z mężem jak mu ostatnio pokazałam tylko zdjęcia to stwierdził że to go nie zadowala też chce zobaczyć na żywo:)

Moj tez bardzo ciekawy bo jednak inaczej jest na zywo niz ze zdjec. Szczegolnie ze moj maz widzial zdjecie z 6 tyg to kruszynka a jak mialam usg teraz to juz widziałam raczki i nozki buzke ale zdjecia niestety nie dostalam

Moj teraz byl ze mną to powiedzial ze zdjecie w ogole nie oddaje tego co widok na monitorze. Ewel masz usg rowno tydzień przede mną :) Witam nową mamę :) Jak sie dzis czujecie? Ja od wczoraj mam straszne wzdecie brzuch taki obolaly i jak balon musze chyba jakas scisla diete sobie zrobic :/

Sylka ja mam z brzuchem to samo moge jes. Malo a i tak wzdecia mam normalnie jak by ktos na pompowal powietrzem ... I to glownie tu gdzie zoladek....

No tak tak na gorze taki balon nawet jak spać sie klade to go czuje :/ ale to od wczoraj tak mam. Rany mam nadzieje ze za dwa tygodnie sie w kiecke na wesele zmieszcze :/

reklama
A ja się dziś czuje rewelacyjnie to chyba przez to słońce za oknem:) Dziś wykorzystuje pogodę po lekarzu jade do mamy wygrzewać sie na tarasie bo w bloku to za bardzo za wiele nie można zrobić:(

Do góry