reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Sylka ja to mysle ze jelita sie przesunely i zoladek i dzidzia sobie robi miejsce i tak czujemy wlasnie . Ja mam tak od tygodnia podobno od 10 tyg tak moze byc czytalam dzis o tym. Ze tez progesteron powoduje ze pokarm w jelitach wolniej sie przesuwa i sa wzdecia;) a tak to ja sie dobrze czuje chyba bede miala powera w 2 trym;-)

reklama
Ja zaraz ide na jakiś dlugi spacer moze mi sie polepszy. Mi sie objawy nasilają a nie ustępują ale teraz jest ten najwiekszy wzrost bety wiec ma prawo. Jak tylko wieczorne rzyganie mi minie zaczynam chodzic na basen na pewno pomoze na wzdecia i inne bolesci.

Ja wlasnie boje sie tylko zebym zadnej infekcji na basenie nie zlapala.... A spaceruje bardzo duzo. U mnie wzdecia sa zazwyczaj wieczorem. Senna jestem jeszcze czesto i mam strasznie hustawki nastrojów ;)

Ja nigdy nic nie zlapalam na basenie teraz wiem ze prawdopodobienstwo jest duzo wieksze ale tez korzysci z basenu sa tak duze ze zaryzykuje. Jeszcze z nowych atrakcji to czasem w piersi czuje takie klucie jakby mi ktos szpilke wbijal

Nie mam pojecia dr kazala mi sie tym jeszcze nie przejmowac i chyba ma racje. ale duzego wyboru nie mam chyba bo musi byc najlepszy dla wcześniaków i ciaz mnogich czyli chyba karowa i starynkiewicza. Ale poki co nie bede o tym myśleć i mysle ze jak zawsze zaufam swojej dr. Później będziemy sie zastanawiac i sporo jest nas z wawy a moze sie spotkamy na porodowce ;)

Ja wlasnie planuje na Karowej;) moja siostra tam rodzila rok temu i byla zadowolona bardzo... Ja mialam tam zabieg po poronieniu i tez sobie chwale

ja tez z basenu korzystam i nie wyobrażam sobie teraz odpuscic:) zwłaszcza teraz:) ja chodze na ozonowany bo na chlorowanym zawsze miałam potem wysypke....ale itak uważam ze dla ciezarowek to jest najlepszy sport i cwiczenie na kregoslup:)

a jeśli chodzi o infekcje to może probiotyk jakiś? może to by ci Katarzyna pomoglo?:)

reklama
Dziewczyny...starałam się nie pisać, ale coraz gorsze mam przeczucia. Panikuję. Od piątku wcale mnie nie bolą piersi..nic. Zmęczenia już też tak nie czuję... ssanie w żołądku mniejsze. Wizyta we wtorek za 2 tyg..boje się... siedze w domu i myślę.. do tej pory jak mnie cyce nie bolały to na drugi dzien juz bolały..a teraz nic. Mam jedynie większę brodawki i naokoło trochę pociemniały. Masakra. Jakby ten 1 trymestr był już za mną, może być się tak nie stresowała...

Do góry