reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Sylka ja to mysle ze jelita sie przesunely i zoladek i dzidzia sobie robi miejsce i tak czujemy wlasnie . Ja mam tak od tygodnia podobno od 10 tyg tak moze byc czytalam dzis o tym. Ze tez progesteron powoduje ze pokarm w jelitach wolniej sie przesuwa i sa wzdecia;) a tak to ja sie dobrze czuje chyba bede miala powera w 2 trym;-)

reklama
Ja zaraz ide na jakiś dlugi spacer moze mi sie polepszy. Mi sie objawy nasilają a nie ustępują ale teraz jest ten najwiekszy wzrost bety wiec ma prawo. Jak tylko wieczorne rzyganie mi minie zaczynam chodzic na basen na pewno pomoze na wzdecia i inne bolesci.

Ja wlasnie boje sie tylko zebym zadnej infekcji na basenie nie zlapala.... A spaceruje bardzo duzo. U mnie wzdecia sa zazwyczaj wieczorem. Senna jestem jeszcze czesto i mam strasznie hustawki nastrojów ;)

Ja nigdy nic nie zlapalam na basenie teraz wiem ze prawdopodobienstwo jest duzo wieksze ale tez korzysci z basenu sa tak duze ze zaryzykuje. Jeszcze z nowych atrakcji to czasem w piersi czuje takie klucie jakby mi ktos szpilke wbijal

Nie mam pojecia dr kazala mi sie tym jeszcze nie przejmowac i chyba ma racje. ale duzego wyboru nie mam chyba bo musi byc najlepszy dla wcześniaków i ciaz mnogich czyli chyba karowa i starynkiewicza. Ale poki co nie bede o tym myśleć i mysle ze jak zawsze zaufam swojej dr. Później będziemy sie zastanawiac i sporo jest nas z wawy a moze sie spotkamy na porodowce ;)

Ja wlasnie planuje na Karowej;) moja siostra tam rodzila rok temu i byla zadowolona bardzo... Ja mialam tam zabieg po poronieniu i tez sobie chwale

ja tez z basenu korzystam i nie wyobrażam sobie teraz odpuscic:) zwłaszcza teraz:) ja chodze na ozonowany bo na chlorowanym zawsze miałam potem wysypke....ale itak uważam ze dla ciezarowek to jest najlepszy sport i cwiczenie na kregoslup:)

a jeśli chodzi o infekcje to może probiotyk jakiś? może to by ci Katarzyna pomoglo?:)

reklama
Dziewczyny...starałam się nie pisać, ale coraz gorsze mam przeczucia. Panikuję. Od piątku wcale mnie nie bolą piersi..nic. Zmęczenia już też tak nie czuję... ssanie w żołądku mniejsze. Wizyta we wtorek za 2 tyg..boje się... siedze w domu i myślę.. do tej pory jak mnie cyce nie bolały to na drugi dzien juz bolały..a teraz nic. Mam jedynie większę brodawki i naokoło trochę pociemniały. Masakra. Jakby ten 1 trymestr był już za mną, może być się tak nie stresowała...

Do góry