ewelisia85
Fanka BB :)
A ja raczej nie mam żadnych zachcianek, częściej mnie od czegoś odrzuca. Holcia z piwem bezalkoholowym trzeba uważać bo większość tych piw ma %.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie tylko kawa pomaga, pije jedna mala o poranku, koniecznie z mlekiem. PO kawie mam cisnienie 90/60. przed nią nie mam cisnienia wcale bez tej kawy grozi mi omdlenie.Dobry wieczór wszystkim;-)
jak tu miło gwarno 20 minut mi zajeło czytanie wszystkich postów od wczoraj;-)
Ja zobacze jakto bedzie z 1wszym w tym roku urlopem,w sumie to juz niedlugo za dwa tygodnie.
Jedziemy do Pragi, trochę połazić, zaliczyć mecz na MŚ w Hokeju na lodzie, no i pokazy Bitwy Narodów (pokazy walk rycerskich - taka pasja męża). I do tej pory się cieszyłam na wyjazd ale biorac pod uwagę moje straszliwe zmęczenie, brak ciśnienia (dzis nawet na pobraniu krwi, krew nie chciala leciec powiedziano mi ze nie mam ciśnienia:-). No ale cóż nie martwie sie za wczasu najwyzej wyjazd przespie w hotelu.
A może macie jakis sprawdzony sposób na bezpieczne podniesienie ciśnienia (od kawy mnie odrzuca a do tej pory pilam 3 dziennie)?
No i jutro badanie usg znowu, obym tym razem nie usłyszała niemiłych wieści.
Pozdrawiam Was ciepło