reklama
no my jeszcze oprocz morza to jeszcze z kilka razy podkarpacie - tam mam tesciow, dzieciaki tesknia, pozatym ja nie cierpie siedziec w miejscu, nosi mnie normalnie, wiec jak tylko sie da to w auto i w droge ;-)
blisko krk mowisz...? ja z Trzebini pochodze ;-)My wybieramy sie nad morze na tydzien jesli moje samopoczucie pozwoli a jak nie to do tesciow na 2 tyg tam jest wiejskie powietrze;-) i blisko Krakow
Katarzyna92
Fanka BB :)
A ja z Krakowa
Sylka87
Witam nowe dziewczyny
Co do wakacji to ja mam fiola kocham podróżować ale w tym roku odpuszcze na pewno loty i dalekie wyprawy. Za 3 tygodnie mamy wesele w gorach i nocleg w tym miejscu i tez w Krakowie u znajomych czyli wyjdzie z tydzień. Oczywiście jezeli wszystko będzie ok i ginekolog pozwoli. A w lato na pewno morze lub mazury ale max tydzień bo mężowi duzo urlopu będzie pod koniec roku potrzebne
My w Krakowie mieszkalismy 4 lata tam studiowalam;-) i pewnie urlop czesciowo i w Krakowie spedze;-)
ewel87,to tak jak ja, tylko w sumie to dluzej tam mieszkalam, bo 6 lat
Katarzyna92
No ja z krk najchętniej bym uciekła najgorsze będzie lato do przetrwania...
reklama
Wiolinka30
Hej ewel87.
Ja nie miłam badań.Czekam.Mieszkam w Uk.Nie znam tego systemu.Byłam tylko zarejstrowana.Wysłali mi zaproszenie do szpitala na 23 kwietnia.Nawt nie wiem co mnie tam czeka.Mam pojechać z moczem, to pewnie też krew pobiorą.Byłam w przychodi kilka tyg.temu i od tamtej pory czekam.Wiem, że mi przydzielą osobistą położną.Nie wiem kiedy zrobią USG.Może 23 a może zapiszą na inny termin.
Co do wakacji to planowałam przylecieć do Polski.Kupilismy bilety jak nie byłam jeszcze w ciąży.Nie wiem czy to się zmieni.Nie wiem jak z latanem samolotami w ciąży.Czytałam trochę na ten temat.Mam obawy.Często piszą, że II trymestr jest bezpieczny pod warunkiem, że ciąża nie jest zagrożona.Muszę skonsultować to wszpitalu, z położna czy kimś innym.
Ja nie miłam badań.Czekam.Mieszkam w Uk.Nie znam tego systemu.Byłam tylko zarejstrowana.Wysłali mi zaproszenie do szpitala na 23 kwietnia.Nawt nie wiem co mnie tam czeka.Mam pojechać z moczem, to pewnie też krew pobiorą.Byłam w przychodi kilka tyg.temu i od tamtej pory czekam.Wiem, że mi przydzielą osobistą położną.Nie wiem kiedy zrobią USG.Może 23 a może zapiszą na inny termin.
Co do wakacji to planowałam przylecieć do Polski.Kupilismy bilety jak nie byłam jeszcze w ciąży.Nie wiem czy to się zmieni.Nie wiem jak z latanem samolotami w ciąży.Czytałam trochę na ten temat.Mam obawy.Często piszą, że II trymestr jest bezpieczny pod warunkiem, że ciąża nie jest zagrożona.Muszę skonsultować to wszpitalu, z położna czy kimś innym.