reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

My wybieramy sie nad morze na tydzien jesli moje samopoczucie pozwoli a jak nie to do tesciow na 2 tyg tam jest wiejskie powietrze;-) i blisko Krakow

reklama
no my jeszcze oprocz morza to jeszcze z kilka razy podkarpacie - tam mam tesciow, dzieciaki tesknia, pozatym ja nie cierpie siedziec w miejscu, nosi mnie normalnie, wiec jak tylko sie da to w auto i w droge ;-)
My wybieramy sie nad morze na tydzien jesli moje samopoczucie pozwoli a jak nie to do tesciow na 2 tyg tam jest wiejskie powietrze;-) i blisko Krakow
blisko krk mowisz...? ja z Trzebini pochodze ;-)

Witam nowe dziewczyny:) Co do wakacji to ja mam fiola kocham podróżować ale w tym roku odpuszcze na pewno loty i dalekie wyprawy. Za 3 tygodnie mamy wesele w gorach i nocleg w tym miejscu i tez w Krakowie u znajomych czyli wyjdzie z tydzień. Oczywiście jezeli wszystko będzie ok i ginekolog pozwoli. A w lato na pewno morze lub mazury ale max tydzień bo mężowi duzo urlopu będzie pod koniec roku potrzebne:)

reklama
Hej ewel87.
Ja nie miłam badań.Czekam.Mieszkam w Uk.Nie znam tego systemu.Byłam tylko zarejstrowana.Wysłali mi zaproszenie do szpitala na 23 kwietnia.Nawt nie wiem co mnie tam czeka.Mam pojechać z moczem, to pewnie też krew pobiorą.Byłam w przychodi kilka tyg.temu i od tamtej pory czekam.Wiem, że mi przydzielą osobistą położną.Nie wiem kiedy zrobią USG.Może 23 a może zapiszą na inny termin.
Co do wakacji to planowałam przylecieć do Polski.Kupilismy bilety jak nie byłam jeszcze w ciąży.Nie wiem czy to się zmieni.Nie wiem jak z latanem samolotami w ciąży.Czytałam trochę na ten temat.Mam obawy.Często piszą, że II trymestr jest bezpieczny pod warunkiem, że ciąża nie jest zagrożona.Muszę skonsultować to wszpitalu, z położna czy kimś innym.

Do góry