A co to za roznica he chociaz masz kase na czas zus placi nie dokladnie.... Tzn nie kazdego tego samego dnia msc tylko jak tam sobie ustali ma 30 dni na kazda wyplate od dostarczenia zwolnienie przez pracodawce lub ksiegowa
reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Czyli z tego co piszesz ewel87 to mi też pracodawca będzie płacił bo u nas jest w samym Krakowie 300 a ogólnie 800 pracowników ale dziwne bo na tym kwitku co firma mi wysyła co miesiąc pisało coś takiego nie wiem co to oznacza CH ZP do 33 dni 100%
Katarzyna92
To teraz mnie pocieszyłaś... No ja kochana jak byłam w pierwszej ciąży kończyłam jeszcze szkołe więc długo dorabiałam sobie jakimiś pracami w domu za marne grosze żeby chociaż mieć na lekarstwa bo zawsze byłam honorowa i od rodziców nie brałam pieniędzy
Katarzyna92
A nie wiem zadzwonię w poniedziałek do księgowej to mi powie...
cil101215
Zaciekawiona BB
Witajcie.
Zapisałam sie i przedstawilam pare dni temu.
Niestety nie znalazłam chwili na dalsze pisanie
Baby boom nie jest mi obce, ale od lat nie korzystałam z forum.
W skrócie, czekamy z mężem na naszą trzecia pociechę. Dziś kolejna wizyta u ginekologa.
Liczę, że choc w weekend zdążę Was nadrobic i trochę poznać
Tymczasem spokojnego popołudnia!
Zapisałam sie i przedstawilam pare dni temu.
Niestety nie znalazłam chwili na dalsze pisanie
Baby boom nie jest mi obce, ale od lat nie korzystałam z forum.
W skrócie, czekamy z mężem na naszą trzecia pociechę. Dziś kolejna wizyta u ginekologa.
Liczę, że choc w weekend zdążę Was nadrobic i trochę poznać
Tymczasem spokojnego popołudnia!
reklama
Katarzyna92
Ja na szczęście czuje się dobrze ale mam takiego lenia w dupie a muszę mężowi jeszcze na jutro obiadek zrobić do pracy...