Hej dziewczyny!
Ehhwidze ze tu u nas ciagle cos
Gosikk ja mysle, ze przebylas zakazenie jeszcze przed ciaza ale w wynikach cos tam musialo wyjsc jak to bylo niedawno. Zakazona teraz raczej nie jestes a nawet jakby wyszlo w kolejnym badaniu ze jestes, to trzymasz przeciez reke na pulsie
Dobrze ze idziesz do lekarza w pon, slyszalam, ze jak wyjdzie toxo to dostajesz antybiotyk ktory nie zagraza dzidzi
Takze glowa do gory i trzymam kciuki zeby sie okazalo, ze wynik to jakas pomylka!
&&&
Katarzyna kurcze tak mi przykro....
Mecz lekarza za kazdym razem o badania i sprawdzanie wszystkiego po 10 razy, moze wtedy chociaz troche bedziesz spokojniejsza....
karciaa kurcze wspolczuje miec takiego pracodawce
Jeszcze sama ta baba jest w ciazy i zgarnia kupe forsy, a tobie robi problemy zebys chociaz grosze dostala...matko do czego ten swiat zmierza, dlaczego ludzie tacy sa
Nie wiem gdzie pracujesz i moze latwo sie mowi, ale uwazam ze jak bedzie ci dalej robila takie problemy to moze warto pomyslec o zgloszeniu takiego zachowania gdzies? Ostatecznie za najnizsza krajowa znajdziesz zatrudnienie w innym miejscu a teraz jak juz jestes w ciazy to przeciez cie nie moze zwolnic
w goracejwodzekapana hej kochana!!! Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok po wizycie!! Jak juz bedzie po to daj znac co i jak no i napisz co tam sluchac, jak sie czujesz itd
))
Kurcze, tak troche glupio teraz o tym pisac ale wpadlam zeby sie pochwalic, ze odebralam juz wyniki krwi i moczu i u mnie wszystko jest wzorowe....az jestem zaskoczona
Ale bardzo sie ciesze, tym bardziej ze jakos super wyjatkowo nie dbam o siebie i nie odzywiam sie wzorowo
Najwiekszy dreszczyk byl przy wynikach na hiv, niby wiadomo, ze wszystko ok ale jakos tak dziwnie sie tym stresowalam
We wtorek mam wizyte u gina mam nadzieje ze wszystko z dzidzia jest ok