reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No niestety urodził się z wadą serca a całą ciąże miałam ekscesy non stop w szpitalu...:( Więc mam nadzieje że tym razem będzie dobrze chociaż nie chciałam mieć dziecka przez najbliższe kilkanaście lat no ale skoro już się pojawiło to obym nie musiała przechodzić przez to jeszcze raz...

reklama
Na pierwszym usg genetycznym nic nie wyszło pózniej w czasie kiedy należy robic drugie byłam w szpitalu i prosiłam o zrobienie usg to robili mi ale zwykłe więc jak trafiłam w 36 tygodniu do szpitala bo moja gin stwierdziła że ona nie wie kiedy ale dziecko się zatrzymało i nie rośnie więc zglosiłam sie do uniwersyteckiego gdzie dzień przed cc dowiedziałam się że dziecko ma wadę i prawdopodobnie to był powód tego że zatrzymał się i nie przybierał na wadze... Więc ordynator odrazu powiedział ze nie ma na co czekać bo może da mu sie jeszcze pomóc...

Teraz chodzę do dr Tomasza Basty

Katarzyna nie mam słów, które mogłybyjjakoś pomoc na to , co przrszlas. Strasznie współczuję, ale sam fakt, że potrafisz o tym pisać i nie zamykasz ssięw ssobie jest na pewno pozytywny. Zapomnieć się nie da ale na pewno ten małybrzdac , którego nosisz w sobie trochę zaleczy r a ny.

Gosik trzymaj się do tegopponiedziałku , zaplanuj jakoś weekendzżeby czas minął. Nic stres teraz nie pomoże. Zadzwońmmoże jeszcze do laboratorium, żebyto ssprawdzili. Moja przyjaciółka miała np. Błąd w wynikach, które dostała.

Wgoracejwodxiekapana trzymam kciuki i daj koniecznie znać , ale pewnie wszystko będzieddobrze :)

co dojjedzenia, to mnie odrzuciło on pieczywa wiecjem ttylko waze. Mdłości jakby trochę mi ulzyly i wytrzymuje dłużej niżdo 21. LLiczę na to ze nadejdzie teraz czas energi i będę mogła w pełni się cieszyćttą ciążą.

Jeszczemam sstraszny problem z szefowa i niecchce mi wypłacić za zwolnienie. Liczy na to zeja jej dam i ona mi wwpłaci. Masakra jakas , nie dość że umowa i tak na najniższa krajowa wiec kokosów to nie będę mieć to jjeszcze takie problemy. Oczywiście normalnie miałam płacone więcej tylko umowa lewa. Tak to jestnniestety w Polsce:( dodam jeszcze ze ona teżjest w cciąży juz na końcówce i sama dostaje 9 tys.

Tak nauczyłam się o tym mowić bo niestety ale tak naprawdę każdego to może spotkać... I nie ma co dusić tego w sobie dużo pomogło mi strona i forum dlaczego.org tam zrozumiałam że nie jestem jedyna i nie ma co się zamykać w swoim bólu i cierpieniu. Żałoba moja trwała długo ponad rok. Więc teraz wierze w to że tym razem się uda...

Ja siedzę drugi miesiąc na l4 ale własnie się zastanawiam jak to bedzie z moimi wypłatami bo firma mi wypłaca 2 razy w miesiacu a zus pewnie raz a bardziej mnie męczy jak bedzie w maju bo firma wypłaca tylko do 33 dni

Katarzynam ja mam tak samo po 33 dniach placi zus i on ma na wyplate za czas zwolnienia 3o dni od daty kiedy do niego takie zwolnienie wpłynęło. A pewnie wplynie gdy ksiegowa je dostarczy.. Mozna dzwonic na infolinię i oni mowia na kiedy jest termi. Wyplaty ustalony.

Hej dziewczyny!
Ehhwidze ze tu u nas ciagle cos:(

Gosikk ja mysle, ze przebylas zakazenie jeszcze przed ciaza ale w wynikach cos tam musialo wyjsc jak to bylo niedawno. Zakazona teraz raczej nie jestes a nawet jakby wyszlo w kolejnym badaniu ze jestes, to trzymasz przeciez reke na pulsie:) Dobrze ze idziesz do lekarza w pon, slyszalam, ze jak wyjdzie toxo to dostajesz antybiotyk ktory nie zagraza dzidzi:) Takze glowa do gory i trzymam kciuki zeby sie okazalo, ze wynik to jakas pomylka!:)&&&

Katarzyna kurcze tak mi przykro....:( Mecz lekarza za kazdym razem o badania i sprawdzanie wszystkiego po 10 razy, moze wtedy chociaz troche bedziesz spokojniejsza....

karciaa kurcze wspolczuje miec takiego pracodawce:( Jeszcze sama ta baba jest w ciazy i zgarnia kupe forsy, a tobie robi problemy zebys chociaz grosze dostala...matko do czego ten swiat zmierza, dlaczego ludzie tacy sa:( Nie wiem gdzie pracujesz i moze latwo sie mowi, ale uwazam ze jak bedzie ci dalej robila takie problemy to moze warto pomyslec o zgloszeniu takiego zachowania gdzies? Ostatecznie za najnizsza krajowa znajdziesz zatrudnienie w innym miejscu a teraz jak juz jestes w ciazy to przeciez cie nie moze zwolnic:)

w goracejwodzekapana hej kochana!!! Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok po wizycie!! Jak juz bedzie po to daj znac co i jak no i napisz co tam sluchac, jak sie czujesz itd:)))

Kurcze, tak troche glupio teraz o tym pisac ale wpadlam zeby sie pochwalic, ze odebralam juz wyniki krwi i moczu i u mnie wszystko jest wzorowe....az jestem zaskoczona:) Ale bardzo sie ciesze, tym bardziej ze jakos super wyjatkowo nie dbam o siebie i nie odzywiam sie wzorowo:) Najwiekszy dreszczyk byl przy wynikach na hiv, niby wiadomo, ze wszystko ok ale jakos tak dziwnie sie tym stresowalam;) We wtorek mam wizyte u gina mam nadzieje ze wszystko z dzidzia jest ok:)

Dobrze wiedzieć bo ja właśnie mam głupią sytuacje bo od 17 marca jestem na l4 no i teraz teoretycznie za jakąś część kwietnia też mi pracodawca musi chyba wypłacić z tego wychodzi

reklama
Do góry