reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja piję wodę gazowaną-wiadomo nie hektolitrami.Parę łyków pepsi na mdłości. Jem do kanapki łososia wędzonego na gorącą-też nie codziennie.Koktail z truskawek uwielbiam-ale też nie codziennie :). W ogoóe nie można przegiąć z żadnym produktem żeby dziecko nie miało alergii. Wydaje mi się że mdłości mi ustępują-2 ostatnie dni były ok. Od dziś zacznę brać witaminy-moje zamówienie z apteki przyjedzie.Wit D zapisał mi 1500j.

Mi na szczęście mdłości przeszły ale dalej nie moge patrzeć na wędline... Wode mineralna pije litrami ale nie gazowaną czasami mężowi coś podpije kolorowego bo wiadomo ze ta woda to jak kranówa prawie i straszne mam napady na herbaty owocowe:)

O Ewel witaj w klubie u mnie już 2 razy dziennie rzyganie to w standardzie na szczęście nie więcej :) a co do gazowanego to mąż mi zabronił bo ktos mu powiedział ze jak sie w ciazy pije gazowane to dziecko ma kolki i teraz nawet łyka przy nim nie mogę bo mówi ze podwojna kolka to musi być hardcore :)

Sylka z kola ma racje ale teraz to Ty bys je miala wlasnie... W bokach np.
Czy Ty jak zwymiotujesz cos jesz? Bo ja Wlasnie nie wiem...glodna jestem ale sie boje.
Tez Ciebie tak zbiera? Bo mnie mdli i meczy o i dopiero jest final....

No ja pije łyka dwa na mdlosci super ale teraz musze po kryjomu :) no ja nie rzygam jak poczuje jakis zapach czy coś mnie mdli non stop i w pewnym momencie zaczynam czuc ze mam dosc ale zanim mi się uda to kilka razy mną zarzuci wiec to nie takie hop siup. A jesc nie jem bo ja zawsze po sniadaniu i przed snem. Za to rano jestem taka glodna

Mi żona kuzyna która też przez to przechodzi mówiła ze ona jadła śniadanie zaraz jak wstawała i później co dwie godziny coś jadła i ją tak nie męczyło

reklama
Do góry