reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Hej dziewczyny super ze jest nas jeszcze więcej ;) Malaja wbrew pozorom nowalijki to swinstwo i w ogole powinno sie je unikac a w ciąży to juz w ogóle. Niestety :( ale drugi trymestr i trzeci bedzie urodzajny w warzywka i owoce. Wczoraj mi sie marzyly pierogi z jagodami :)

9 tydzień się dzisiaj zaczął, ja co tydzień miałam usg z uwagi na wcześniejsze problemy :-) ale teraz dopiero za miesiąc więc muszę uzbroić się w cierpliwość :-)
Na razie mdłości, ból piersi i oczywiście pełno obaw i stresu. Jakoś za pierwszym razem było łatwiej, no cóż ale byłam 8 lat młodsza :) Teraz starość, garść leków. Mąż się śmieje, że na urodziny dostane taki pojemniczek na leki z podziałką na cały tydzień :-)

Ja mialam.1.kwietnia ostatnio i do 8 maja czekam;-)) jakos leci. Potem pewnie dopiero miedzy 20 a 22 tyg wiec wtedy mi wyjdzie na poczatku lipca a od 8 maja do lipca nie dam rady w czerwcu pojde na dodatkowe i zaplace najwyzej;-(

Pałeczka ja wg usg tez dzis zaczelam 9 ;) bo wg om to w poniedziałek. Zobaczymy jak będzie teraz bo za rowny tydzień mam kolejne.

reklama
Ja chodzę do gina na nfz tylko na pierwszej wizycie byłam u niego prywatnie i sam mi polecił że jeśli lubię długo siedzieć w kolejkach to mogę chodzić do niego na nfz więc poszłam wizytę mam mniej wiecej co miesiąc gdyż od początku jestem na l4 więc czy bym chciała czy nie muszę być co miesiąc bo na dłuzej mi nie wypisze l4 no i na każdej wizycie usg . Więc 6 idę na genetyczne a 11 maja do gina na wizytę:)

Do góry