reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja kupuję mrożone truskawki. W nowalijkach jest mnóstwo chemii. Pozwalam sobie tylko na pomidory kaliskie bo smakują jak pomidory.

No niestety mnie tylko dobja siedzenie to w kolejkach bo do niego nie ma wczesniej rejestracji więc muszę przychodzić 2 godziny wcześniej żeby zajac sobie kolejke do rejstracji. Ale tym razem jestem zadowolona bo dwa lata temu jak byłam w ciązy miałam usg robione razem z genetycznym 4 razy. U mnie wieczorek dobrze zajadam się sałatką owocową bo straszne ssanie w żołąku:( A u was???

Sylka87 no właśnie w tabelce podejrzałam, że termin porodu mamy ten sam tylko coś suwaczki się nie zgadzają :-) Mi z miesiączki i usg wszystko wychodzi identycznie. Czyli dzisiaj zaczął się 9 tydzień. Suwaczek pokazuje 8 tygodni, pewnie chodzi o to, że to pełne skończone tygodnie?? Aaaa i tak pewnie w listopadzie wszystko wyjdzie na opak :-)
Co do truskawek to my z córą raczymy się mrożonymi - koktajl po prostu rewelacja. Mój ulubiony banan kiwi truskawka + jogurt naturalny mmmmm :-)

Ja to mam takie zachcianki ze szok:szok: uwalilam sobie napolenke I moj musial mi przywiesc I sledzika na raz I ser bialy :-)napycham sie iw ygladam jak wanka stanka wieczorem brzuch 6 miesiac jak nic:szok: ja uwielbiam steki I mi sie po nocach snia :-)albo krewetki wszytsko to czego nie mozna w ciazy to mi sie chce :wściekła/y:moj sie smieje ze juz sie zaczyna z chlopakimi ciagle latal po pierogi :-)pijam rozne koktaile dzisiaj byl ananas plus kiwi truskawki jadam tylko w sezonie teraz to taka woda lee

Ja ostatnio czytala ze ananasa w ciazy tez sie nie powinno wiec doszlam do wniosku ze juz nic nie czytam bo zaraz bedzie ze nic mi nie wolno tylko wode mineralna i to niegazowana
Po nabiale mam straszne mdlosci niestety calkiem dobrze czuje sie po bialym chlebie i kartoflach wiec to po czym bede jak pulpet

reklama
Do góry