reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
No niestety mnie tylko dobja siedzenie to w kolejkach bo do niego nie ma wczesniej rejestracji więc muszę przychodzić 2 godziny wcześniej żeby zajac sobie kolejke do rejstracji. Ale tym razem jestem zadowolona bo dwa lata temu jak byłam w ciązy miałam usg robione razem z genetycznym 4 razy. U mnie wieczorek dobrze zajadam się sałatką owocową bo straszne ssanie w żołąku A u was???
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ja mam tyle wolnego i jak na złość nie mogę spać
Sylka87 no właśnie w tabelce podejrzałam, że termin porodu mamy ten sam tylko coś suwaczki się nie zgadzają :-) Mi z miesiączki i usg wszystko wychodzi identycznie. Czyli dzisiaj zaczął się 9 tydzień. Suwaczek pokazuje 8 tygodni, pewnie chodzi o to, że to pełne skończone tygodnie?? Aaaa i tak pewnie w listopadzie wszystko wyjdzie na opak :-)
Co do truskawek to my z córą raczymy się mrożonymi - koktajl po prostu rewelacja. Mój ulubiony banan kiwi truskawka + jogurt naturalny mmmmm :-)
Co do truskawek to my z córą raczymy się mrożonymi - koktajl po prostu rewelacja. Mój ulubiony banan kiwi truskawka + jogurt naturalny mmmmm :-)
M
mama290
Gość
Ja to mam takie zachcianki ze szok uwalilam sobie napolenke I moj musial mi przywiesc I sledzika na raz I ser bialy :-)napycham sie iw ygladam jak wanka stanka wieczorem brzuch 6 miesiac jak nic ja uwielbiam steki I mi sie po nocach snia :-)albo krewetki wszytsko to czego nie mozna w ciazy to mi sie chce moj sie smieje ze juz sie zaczyna z chlopakimi ciagle latal po pierogi :-)pijam rozne koktaile dzisiaj byl ananas plus kiwi truskawki jadam tylko w sezonie teraz to taka woda lee
Ja ostatnio czytala ze ananasa w ciazy tez sie nie powinno wiec doszlam do wniosku ze juz nic nie czytam bo zaraz bedzie ze nic mi nie wolno tylko wode mineralna i to niegazowana
Po nabiale mam straszne mdlosci niestety calkiem dobrze czuje sie po bialym chlebie i kartoflach wiec to po czym bede jak pulpet
Po nabiale mam straszne mdlosci niestety calkiem dobrze czuje sie po bialym chlebie i kartoflach wiec to po czym bede jak pulpet
reklama
M
mama290
Gość
Claudia hahaha tez to czytalam tyle tylko ze trzeba by bylo zjesc 7 na raz:-) zeby zaszkodzily