reklama
Ja pracowałam do końca i teraz raczej też zamierzam.
Mam swoją działalność, a własny biznes to najlepsza motywacja do pracy
Na razie nie czuję się w pracy źle. Właściwie to znacznie gorzej czuję się w domu jak mam czas na skupianie się na sobie
Nie mam bardzo dużych mdłości, w pierwszej ciąży miałam do końca kupę energii więc dobrze mi się pracowało.
Myślę, że dużo zależy od tego jaką się ma pracę...
Mam swoją działalność, a własny biznes to najlepsza motywacja do pracy
Na razie nie czuję się w pracy źle. Właściwie to znacznie gorzej czuję się w domu jak mam czas na skupianie się na sobie
Nie mam bardzo dużych mdłości, w pierwszej ciąży miałam do końca kupę energii więc dobrze mi się pracowało.
Myślę, że dużo zależy od tego jaką się ma pracę...
Sylka87
Fanka BB :)
Ja tez myslalam ze będę pracowac do końca ale troche mi sie pokrzyzowalo i jak tylko kogos znajde i przeszkole i ide odpoczywac. Nie wiem czy nie zwariuje ale dla zdrowia dwojki nie mam wyjścia. Cos mówiłam ze sie dobrze czuje to by bylo na tyle... zwrocilam soczek z marchewki i ide do pracy. Bosko! Milego dnia
Ale teraz jakos ten czas szybciej leci niz w pierwszych tygodniach nie jakos tak teraz dotarlo do mnie ze za niecaly tydzien prenatalne i to juz koniec 1 trymestru sie robi za chwile bedziemy czuly kopniaki i bedzie tak fajnie i pogoda piekna. Mamy fajny czas ciazy i rodzenia wiecie ominie nas kupowanie kurtek i plaszczy w rozmiarze XXXL hahhahaha a w lato brzuszek bedzie taki fajny jeszcze nie sloniowaty .
A ja usg moglabym miec w domu najlepiej ale nie po to zeby sprawsdzax czy dzidzia Zyje ale po to zeby lezec wieczorem w lozku i sobie patrzec jak fika bo kurcze teraz wiemy ze te pociechy nasze tam sa ale jeszcze nic nie czuc i to takie abstrakcyjne a tak by mozna sobie na dobranoc popatrzec :-)
A ja usg moglabym miec w domu najlepiej ale nie po to zeby sprawsdzax czy dzidzia Zyje ale po to zeby lezec wieczorem w lozku i sobie patrzec jak fika bo kurcze teraz wiemy ze te pociechy nasze tam sa ale jeszcze nic nie czuc i to takie abstrakcyjne a tak by mozna sobie na dobranoc popatrzec :-)
Każdy termin ma swoje plusy i minusy.
Obawiam się, że kurtki XXL nas nie ominą bo jednak listopad jest już chłodny
Minusem jest też to, że będzie trzeba takie maleństwo ubierać w te wszystkie kombinezony i każdy spacer będzie wyprawą.
Plus za to taki, że po-ciążowe brzuchy pochowamy w swetrach, a do kolejnej wiosny wrócimy do formy i figury.
No i w lecie nie będziemy jeszcze takie wielkie, nie odczujemy tak dotkliwie upałów.
Obawiam się, że kurtki XXL nas nie ominą bo jednak listopad jest już chłodny
Minusem jest też to, że będzie trzeba takie maleństwo ubierać w te wszystkie kombinezony i każdy spacer będzie wyprawą.
Plus za to taki, że po-ciążowe brzuchy pochowamy w swetrach, a do kolejnej wiosny wrócimy do formy i figury.
No i w lecie nie będziemy jeszcze takie wielkie, nie odczujemy tak dotkliwie upałów.
M
mama290
Gość
Witam ja juz n ie pracuje mam spadek koncetracji I to moglo by wplynac na jakosc mojej pracy:-) mnie nie dziwi np brak usg w ciazy teraz kobiety nie robia tego badania np bo zyja bardzo nnaturalnie I nie chca albo boja sie ze usg szkodzi ja mam doplera ale narazie za wczesnie na szukanie serduszka nim co do usg genetycznego to jeszcze powinni sprawdzic ilosc palcy najsmieszniejsze mialam usg polowkowe z chlopakami robila mi je stazystka jakies 2 h ja si e tak smialam z moim myslalm ze sie zaraz posisiuam kompletnie nic nie potarafila zmierzyc bo ciagle jej dzieci uciekaly albo ktg w cztery osoby :-) mialam bardzo zadka patologie lozyska I wiecznie mialam cale wedrowki stazystow na kims musieli sie uczyc
M
mama290
Gość
Malaj a jakich jestes rozmiarow ??? bo u szcuplych mozna tak od 12 ale jak ktos jest kraglejszy to mozna sie tylko postresowac ale na watku staraczkowym widzilam dziewczyne ktora juz w 10 znalazla ja zaczne po usg prenatalnym ktore mam 28 wiec tak okolo 12 tyg a I jak bedziecie juz miec prenatalne ale po 12 tyg I lekarz nie rozponza pluci to poproscie o zdjecie tkz potty shot albo profilowe to bedziemy wrozyc z nuba:-)
reklama