finkemma
Fanka BB :)
Ja też jem 5 posiłków dziennie pije tylko wodę i herbatę bez cukru nie jem też wogóle smażonego tylko gotowane lub na parze ale tak jem od dawa wiec to nie jest jakaś tam szybka zmiana pod ciąże. no ale oczywiście . Nie chce też zbyt dużo przytyć . Staram się nie jeść słodyczy choć czuje że lato lody mnie nie ominą. Chodzę na basen raz w tygodniu na godzinkę i na siłownię jak dobrze się czuję. Spaceruje też dużo.
W pierwszej ciąży przytyłam 40 kg popełniałam mase błędów ogólnie pierwsza ciąża była dla mnie ciężkim okresem byłam młoda mój maż odtrącił mnie bardzo z jakiś tam swoich powodów . A ja tylko siedziałam płakałam i jadłam czekoladę. Teraz podchodze do ciazy bardziej racjonalnie , cieszę się tym i jestem bardzo szczęśliwa długo czekałam na ten czas
W pierwszej ciąży przytyłam 40 kg popełniałam mase błędów ogólnie pierwsza ciąża była dla mnie ciężkim okresem byłam młoda mój maż odtrącił mnie bardzo z jakiś tam swoich powodów . A ja tylko siedziałam płakałam i jadłam czekoladę. Teraz podchodze do ciazy bardziej racjonalnie , cieszę się tym i jestem bardzo szczęśliwa długo czekałam na ten czas