reklama
wgoracejwodziekapana
Fanka BB :)
Claudia31 a na usg było coś widać?
Byłam tego samego dnia i nawet pęcherzyka jeszcze nie było, gin powiedział , że musi być beta minimum 1500 żeby mógł coś zobaczyć
Byłam tego samego dnia i nawet pęcherzyka jeszcze nie było, gin powiedział , że musi być beta minimum 1500 żeby mógł coś zobaczyć
wgoracejwodziekapana
Claudia31 dziś na usg u lekarza było coś widać?
Dzisiaj tylko bylo widac kropke bo to za wczesnie na serduszko. Jak on to nazwal pokoik jest teraz czekac na lokatora chodzi chyba o to ze czasami sa ciaze pustego jaja ja sie juz nie moge doczekac 27 marca i wizyty. Przypomnialo mi sie ile kosztuje ciaza ..... Masakra ale czego sie nie robi dla zdrowia dzidziusia
wgoracejwodziekapana
Claudia31 bo ja miałam usg i jeszcze nic nie było widać, mówił lekarz, że to za wcześnie jeszcze, że beta musi osiągnąć 1500.
wgoracejwodziekapana
Claudia31 ja mam bardzo wydluzone cykle i nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia, moja beta z przed dwóch dni 288,6. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
Ja mialam ostatnio miesiaczke 01.02 cykle mam 28-31 dni w poniedzialek czyli 02.03 bete mialam 285 jaka byla dzisiaj nie wiem. Nie martw sie wiele zalezy od tego kiedy byla owulacja kiesy doszlo do zaplodnienia i ile zaczsu sie zagniezdzalo jajeczko wiec moglysmy miec w tym samym dniu owulacje ale np twoja ciaza moze byc mlodsza nawet i o tydziec
wgoracejwodziekapana
Claudia31 oby bo to jest taki etap ze wszystko mnie martwi po ostatniej straconej ciąży.
Jutro odbieram betę i się okaże czy dobrze przyrasta.
Jutro odbieram betę i się okaże czy dobrze przyrasta.
reklama