reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ja nie powiedzialam nikomu tylko koj powiedzial mamie jej reakcje juz opisalam mojej mamie powiem po pierwszym prenatalnym

reklama
Claudia31 a na usg było coś widać?
Byłam tego samego dnia i nawet pęcherzyka jeszcze nie było, gin powiedział , że musi być beta minimum 1500 żeby mógł coś zobaczyć

Dzisiaj tylko bylo widac kropke bo to za wczesnie na serduszko. Jak on to nazwal pokoik jest teraz czekac na lokatora chodzi chyba o to ze czasami sa ciaze pustego jaja ja sie juz nie moge doczekac 27 marca i wizyty. Przypomnialo mi sie ile kosztuje ciaza ..... Masakra ale czego sie nie robi dla zdrowia dzidziusia

Ja mialam ostatnio miesiaczke 01.02 cykle mam 28-31 dni w poniedzialek czyli 02.03 bete mialam 285 jaka byla dzisiaj nie wiem. Nie martw sie wiele zalezy od tego kiedy byla owulacja kiesy doszlo do zaplodnienia i ile zaczsu sie zagniezdzalo jajeczko wiec moglysmy miec w tym samym dniu owulacje ale np twoja ciaza moze byc mlodsza nawet i o tydziec

reklama
Na jakim etapie stracilas poprzednia , mialas jakiws sygnaly ze cos jwst nie tak. Ja tez sie martwie my mamy tak juz chyba mamy

Do góry