Witajcie z rana! Oletka86 ja miałam miesiaczke 31.01 ale mam krotkie cykle bo 25-26 dniowe. Bete robiłam tego samego dnia co ty i miałam 4.5 tyś. Myślę, że mamy podobny przyrost Od wczoraj mnie męczą silne nudności a dziś zaliczyłam pierwsze wymioty
reklama
Ja też mam chore gardło i ratuję się tantum verde, robię płukanki z szałwii zaparzonej bo od soli mnie odrzuca i piję syropki na bazie czarnego bzu maliny i miodu przeznaczone dla dzieciW srode sie dowiemy aczkolwiek rozebrali mnie calkiem z choroba;( gardlo zaczelo bolec, i nie wiem co mam brac zeby sobie polepszyc
i dlatego ja nie wyobrażam sobie ciąży z dwu- a nawet trzylatkiem. Jak Wiki był młodszy to był normalnie jak diabeł wcielony a teraz jach chodzi do przedszkola to się uspokoił i rozumie więcej a ja będę miała dla siebie przedpołudnia :-)Moze jest tylko my postrzegamy teraz inaczej swiat. Ja jestem mega rozdrazniona i mlody dzisiaj juz doswiadczyl gniewu matki
Witam się z rana :-) gardło odpuściło ale jestem teraz mega zasmarkana i kicham cały czas
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Claudia to ike ten urwis ma ze takie pomysly mu chodza po glowie??
Oletka troche poczytalam o tej becie i te widelki sa bardzo szerokie wiec tak naprawde wszystkiego mozna sie dowiedziec dopiero z usg.
Ja spie jak niedzwiedz. Wczoraj padlam o 21 a dzisiaj zaspalismy troche fo przedszkola. Musze pogonic tego mojego meza z tym samochodem bo ostatni miesiac jezdze z kolezanka a potem bedzie lipa bo do placowki kawalek. No nic uciekam do pracy bo zamowienie czeka. Matko jak mi sie nie chce
Oletka troche poczytalam o tej becie i te widelki sa bardzo szerokie wiec tak naprawde wszystkiego mozna sie dowiedziec dopiero z usg.
Ja spie jak niedzwiedz. Wczoraj padlam o 21 a dzisiaj zaspalismy troche fo przedszkola. Musze pogonic tego mojego meza z tym samochodem bo ostatni miesiac jezdze z kolezanka a potem bedzie lipa bo do placowki kawalek. No nic uciekam do pracy bo zamowienie czeka. Matko jak mi sie nie chce
Lilolo
Fanka BB :)
Ja na początku ciąży w dzień pozytywnego testu dostałam anginy. Byłam na antybiotyku i trzy dni gorączka 40stopni
Na gardło dobry jest uniben to to samo co tantum a tańsze.
Na gardło dobry jest uniben to to samo co tantum a tańsze.
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Claudia to nie jest duzo starszy od mojego. Moj we wrzesniu bedzie mial 3 i trz chodzi do przedszkola za co dziekuje teraz bo nie wiem jakby ten dzien wygladal. Jestem zadowolona bo maly tez juz jest rozgarniety duzo rzeczy pptrafi zrobic sam.
Witam. Mam na imie Paulina i nieśmiało pozwoliłam sobie do Was dołączyć. Dziś zaczynam 7 tydzień ciaży. Kalkulatory internetowe mówią, że termin mam na 30 października, ale że to tylko 48 godzin różnicy to dołączyłam do Was. Byłam na pierwszej wizycie 4.03. Lekarka potwierdziła, że wszystko rozwija się prawidłowo. Następną wizytę mam 13.03. Wtedy może dowiem się więcej. Ciaża nieplanowana. Na początku przyznaję szczerze,że płakałam i nie byłam zadowolona. Teraz panicznie boję się, że mnie pokara za to zachowanie i stanie się coś złego...Ogólnie czuje się dobrze, dużo śpię i cały czas mi zimno.
oletka86
Witaj slomkaaa, gratulacje
Do mnie dzisiaj przyjechala tesciowa i zajmuje sie OLiwierem, mnie rozlozylo calkowicie, leze w lozku i sie poce;( z nosa leci woda, oddychac nie moge,smarkac juz tez nie mam sily bo wssytsko juz mam podraznione od tego papieru.
Mam juz dosc;( czuje sie jak wrak. A dwa dni temu moglam jeszcze gory prZenosic.
Cos czuje ze mi nie pisane......
Do mnie dzisiaj przyjechala tesciowa i zajmuje sie OLiwierem, mnie rozlozylo calkowicie, leze w lozku i sie poce;( z nosa leci woda, oddychac nie moge,smarkac juz tez nie mam sily bo wssytsko juz mam podraznione od tego papieru.
Mam juz dosc;( czuje sie jak wrak. A dwa dni temu moglam jeszcze gory prZenosic.
Cos czuje ze mi nie pisane......
reklama
Lilolo
Słomkaaa,
Gratuluję! Ja wizytę teraz mam 11, a ostatnio byłam 27.02 i był tylko sam pęcherzyk teraz liczę na serduszko
Powodzenia i gratuluje raz jeszcze! Będzie dobrze
Oletka,
Nie pisz odrazu czarnych scenariuszy. Ja na początku tej ciąży miałam angine, 3 dni gorączki 40stopni i tydzień antybiotyku i.jak narazie wszystko jest ok
U ciebie tez tak będzie. Zdrówka życzę
Gratuluję! Ja wizytę teraz mam 11, a ostatnio byłam 27.02 i był tylko sam pęcherzyk teraz liczę na serduszko
Powodzenia i gratuluje raz jeszcze! Będzie dobrze
Oletka,
Nie pisz odrazu czarnych scenariuszy. Ja na początku tej ciąży miałam angine, 3 dni gorączki 40stopni i tydzień antybiotyku i.jak narazie wszystko jest ok
U ciebie tez tak będzie. Zdrówka życzę