reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Niuska mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Trzymam kciuki jak za kazda
Oletka moze dziewczyny maja racje Ja sobie nie wyobrazam dnia codziennego z Olim i blizniakami musialabym chyba dobudowke zrobic i vana kupic. Chociaz mo z nadzieja w glosie powiedzial: Moze beda blizniaki? Przeraza mnie ten moj chlop.
Boziu mam straszns zaparcia :/ Oszaleje
Oletka moze dziewczyny maja racje Ja sobie nie wyobrazam dnia codziennego z Olim i blizniakami musialabym chyba dobudowke zrobic i vana kupic. Chociaz mo z nadzieja w glosie powiedzial: Moze beda blizniaki? Przeraza mnie ten moj chlop.
Boziu mam straszns zaparcia :/ Oszaleje
Mamba_2008
Moze jest tylko my postrzegamy teraz inaczej swiat. Ja jestem mega rozdrazniona i mlody dzisiaj juz doswiadczyl gniewu matkiJeju dlaczego to moje dziecko nie moze byc chociaz chwile grzeczne
oletka86
Fanka BB :)
Tak wlasnie zrobilam teraz sol i woda ale myslalam ze zwymiotuje;/ fuuu
Jutro trzeba powtorzyc moze przejdzie. Tak mi sie dluzy ten tydzien do tego usg... Bezsensu
Jutro trzeba powtorzyc moze przejdzie. Tak mi sie dluzy ten tydzien do tego usg... Bezsensu
Mamba_2008
Teraz to sie chyba kazdej dluzy a jak sobie pomysle ile jeszcze przed nami ...Tak wlasnie zrobilam teraz sol i woda ale myslalam ze zwymiotuje;/ fuuu
Ja pierwsza ciaze zle znosilam mialm plamienia zapalenie szyjki macicy, przepukline pepkowa bylam na podtrzymaniu, ciagle jakies leki i teraz boje sie wlasnie o te 9 miesiecy. Zreszta zawsze powtarzalam ze ja moge miec dzieci ale chodzic w ciazy juz nie. Stan dla mnie pelen obaw i takiej bezsilnosci.
oletka86
No wlasnie a w pierwszej ciazy to bylo tak ze jak mialas ochote to sie polozylas itd a teraz ja sobie nie wyobrazam z wielkim brzuchem i jeszxze z mlodym, wykoncze sie i to wszystko na wlasne zyczenie
wgoracejwodziekapana
Hej dziewczyny!
Wysyłam pozytywna energię dla Waszych groszkow, niech rosną zdrowe i się prawidłowo rozwijają.
Wstajemy I ruszamy na powtórkę bety.
Wysyłam pozytywna energię dla Waszych groszkow, niech rosną zdrowe i się prawidłowo rozwijają.
Wstajemy I ruszamy na powtórkę bety.
anney
O o o niee, blizniaki nie wchodza w gre;P nie ma takiej opcji kurde nie mam pojecia ja miesiaczke mialam 30stycznia a owulacje na 90% 13 luty. W poniedzialek beta byla 982 a w srode 2461
no przyrost bardzo blizniakowy
powodzenia dziewczyny!!! zdrowych ciaz zycze :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Lilolo
Dzień dobry
Wczoraj już nie za wiele czasu miałam i padam przed 21 spać, o dziwo razem z córką
Ja na waszym miejscu nie byłabym się tak przyrostu bety.
W ciąży bliźniaczej miałam podobny przyrost jak o tym razem, a jak byłam tydzień temu.na usg to był jeden pęcherzyk. Tak więc spokojnie
Ja robiłam tez betę i to 6 razy aż, ale wpisze wam dwa ostatnie wyniki bo to porównywalne tygodnie jak wy piszecie:
4t 3d 1309, a 4t 5d 2850
I progesteron też sprawdzalam - nawet ostatnio lekarz zalecił mi badanie go z estradiolem ale wyniki dopiero dowiem się w środę na wizycie. W każdym razie ten progesteron miałam przy pierwszym pobraniu bety 91, przy trzecim 84, i przy szóstym 52 - jak widać spadał, zaczęły się plamienia lekarz wiec zmienił mi moje dotychczasowe leki na podtrzymanie i zadziałało. Wszystko jest super
Co do ciąży z prawie dwulatka to nie jest źle sama widzę, że bz sensu jest się martwić na przyszłość i jakoś się ds rade. Oby tylko wszystko dobrze poszło.
Miłego dnia
Wczoraj już nie za wiele czasu miałam i padam przed 21 spać, o dziwo razem z córką
Ja na waszym miejscu nie byłabym się tak przyrostu bety.
W ciąży bliźniaczej miałam podobny przyrost jak o tym razem, a jak byłam tydzień temu.na usg to był jeden pęcherzyk. Tak więc spokojnie
Ja robiłam tez betę i to 6 razy aż, ale wpisze wam dwa ostatnie wyniki bo to porównywalne tygodnie jak wy piszecie:
4t 3d 1309, a 4t 5d 2850
I progesteron też sprawdzalam - nawet ostatnio lekarz zalecił mi badanie go z estradiolem ale wyniki dopiero dowiem się w środę na wizycie. W każdym razie ten progesteron miałam przy pierwszym pobraniu bety 91, przy trzecim 84, i przy szóstym 52 - jak widać spadał, zaczęły się plamienia lekarz wiec zmienił mi moje dotychczasowe leki na podtrzymanie i zadziałało. Wszystko jest super
Co do ciąży z prawie dwulatka to nie jest źle sama widzę, że bz sensu jest się martwić na przyszłość i jakoś się ds rade. Oby tylko wszystko dobrze poszło.
Miłego dnia
Ostatnia edycja: