reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Rany ja z tego szoku zapomniałam o badaniach a teraz patrze ze sie plącze w karcie ciąży skierowanie. Haha niezle ale pojde chyba A tydzień jak bede miala wolne a to 3 dni przed wizytą to jej zdarzą wysłać. Teraz musze zacząć lepiej jesc bo dieta frytkowa nie wyjdzie mi na dobre:/.

reklama
Ja zjadlam frytki wlasnie w sb.... I uznalam ze nigdy więcej w ciazy ich nie zjem tak samo jak pizzy... Ja po tym nie daje rady tzn moj zoladek wiec np dzis mam zachcianke na soczyste gruszki z bita smietana he albo i bez

Od słodyczy mnie odtraca od salatek jogurtow. Nic co zdrowe. Bułka z maslem jest ok. Fryty pizza tez ale zdrowy kotlet z indyka i brokuly fuj. Jedynie jablka jak nie za slodkie to są spoko. A wymitujecie bo mną zarzuca ciągle najgorzej rano i wieczorem albo w dzien po jedzeniu ale zarzuca i nic cale szczescie bo w miejcach publicznych musi byc kiepsko tak sobie rzygnąć :D

Ja mam tak ze mam mdlosci czuje ze bede wymiotowac i mnie zbiera ale do tej pory nawet razu finalu nie bylo;-)
Wlasnie na mocz trzeba duzo jeac kwasnego zeby go zakwasic np ogorki kiszone kapustę i wode z duza iloscia cytryny np. Wiem ze slodycze sprzyjaja bakteriom wiec lepien ich nie jesc .

Hej dziewczyny jak tam u was :) U mnie nie ciekawie zaczelam plamic na brazowo zaczyna mnie to martwic ale i nic nie moge poradzic bo tytaj nic mi nie pomoga:(

mnie też mdli ale jeszcze nie rzygałam.... teraz jem loda algidy twist pyszota, mam nadzieje ze mnie nie zemdli. na wyniki badan nie czeka sie dlugo ale na różyczkę aż 5 dni. przynajmniej u mnie.....

Dzisiaj caly dzien mi bylo zle zjadlam obiad i go zwymiotowalam razem ze sniadaniem polecialo mi sie chyba jedzenie nie trawi ale jaka ulga jak mi lepiej teraz

W sumie gosik masz racje hivy rozyczki tego chyba nie ma od razu moze sie zmobilizuje i pojde w tym tyg. Zeby na przyszły czwartek wyniki miała. Oj Gina często chce zwiac z tej polski ale tej opieki medycznej to wam tam nie zazdroszczę :/

reklama
Ja sie dzisiaj tak fatalnie czuje brzuch mnie bolal rano wzielam nospe poszlam spac teraz zoladek zaczyna chyba sobie musze sprawic jakis lezak I polegiwac na dworze bo sloneczko I pogoda piekna ugotowalm rosol I chyba zaraz zjem moze pomoze

Do góry