reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Maselko, jak napisałaś o tej herbacie to az mnie ciarki przeszły. Moj maz ciągle stawia herbate tak blisko, ze juz nie raz młody miałby ja na sobie... Dobrze, ze ja pijam tylko zimna kawe [emoji4]
Mnie przeraża to, ze dosiega do kuchenki i stojących na niej garnków [emoji43][emoji43]
Z innej beczki. Ja teraz zwiedzam okoliczne żłobki i mam faworyta ale w średniej lokalizacji :/
Ciekawa jestem ile u Was prywatny żłobek kosztuje?
W razie czego mam opiekunkę do września a później pewnie ew. Miejski żłobek.
Na razie boje się myśleć jak my się ogarniemy i jak to będzie zostawić komuś swoje ukochane dziecko...
A co u Was? Jak dzieciaki?.
Jakieś plany wakacyjne?
U Was tez taka fatalna pogoda?

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

To dobrze że nic powaznie groźnego .

My spędzamy bardzo aktywnie majówkę , co dzień gdzie indziej i w ciągłym ruchu :)
Wakacje to pewnie będzie spontan , bo ciągle nie możemy się na nic zdecydować :(
Pogoda jak do tej pory to typowy kwiecień była . Teraz w maju trochę deszczu trochę "pogody" -bez słońca ale nie padało
:p

My się nocnikujemy, wstaje ściągam jej pampka i lata w bodziaku i w skarpetkach , jestem zszokowana, że to ogarnęła tak szybko . Kupa już drugi dzień ląduje w nocniku i każde siusiu :) . Do spania i na wyjścia dalej zakładamy pampka . Za szybko bym chyba chciała :p . Pytam co chwile , a ona mówi tak albo nie :)

reklama
Ja sie zastanawiam, czy moj by to teraz ogarnął. Odkąd usiadł wysadzalam go i od razu kupa i siku bez problemu. Ok 1,5ms temu mamy kryzys i sadzenie na nocnik stało się trudne, ucieka a siku zrobi a to tu a to tam... zanim złapie. Od 1 czerwca wracam do pracy Mlody do żłobka/klubiku. Takze nie wiem jak bedzie z odpieluchowaniem. Może podejmę próbę jeszcze przed?
Teraz mamy problem ze smoczkiem. Ja chcialam dawno go odstawic ale moj maz ma z tym duzy problem... ostatnio zaginal w akcji i sie ucieszyłam a maz szukal az znalazł...[emoji51] chyba nie pozostaje mi nic innego jak go skutecznie zapodziać przed meżem,bo dziecko sobie poradzi bez [emoji1]
W weekend kupiliśmy fotelik. Ja uparłam sie, ze chce tylem a maz nie chciał. Kupilismy obrotowy bo troche to ułatwia wsadzanie dziecka. I mowie do meza,ze ma go nie przekrecac przodem tylko wozic tylem. A ten, ze pol roku moze tak a pozniej to juz nie...normalnie czasem mnie zalamuje [emoji43]

Sent from my HTC One_M8 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry