reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
tez sie nad tym zastanawialam ale mam znajomych ktorzy maja syna 3letniego wożą go tyłem cały czas i nie ma problemu, ze nie jest wygodnie.
Tu np. mozesz zobaczyć.
https://foteliki-pod-lupa.pl/foteli...c-z-nogami-w-fotelikach-rwf-wydumany-problem/
Na razie mamy fotelik zastępczy tylko tyłem a docelowo zamówiliśmy obrotowy.Ten co mamy obecnie jest mało wygodny jeśli chodzi o wkładanie dziecka do auta ale Młodemu jest w nim wygodnie.

Jakos tak wydaje mi sie niewygodnie z tymi nogami. Nie jest to do konca naturalna pozycja. Jeszcze jak dziecko male to moze ale pozniej?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na razie młody jeździ i jest zadowolony ale na nogi ma jeszcze sporo miejsca. W tym docelowym nawet chyba jest jeszcze więcej.
Pojezdzimy, zobaczymy jak będzie.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

My też mamy fotelik tyłem i Antos już się przyzwyczaił. Myślę że tak do 3 roku albo i dłużej będzie jeździł.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć! Dawno mnie nie było. Niestety majówka u nas skończyła się chorobami dziewczynek. Najpierw mała, potem starsza i tak już leczymy 2 tygodnie...
Masakra.
Nie chorują wcale, a tak nas dopadło...

NaNa8 jak Twoja decyzja odnoście MMR? Szczepiłaś? Jak to dziecko o którym pisałaś, że ma powikłania? Ja wciąż się biję z myślami...
Na razie mała po chorobie, ale w czerwcu, lipcu waham się czy zaszczepić...I tak najpierw ostatnia dawka DPT...

reklama
U nas o nocniku nie mam mowy niestety. NaNa zazdroszczę bo starsza szybko przestała nosić pampersy, ale małej to nie interesuje. Zresztą lecimy na wczasy więc teraz nie ma sensu.
To co mnie bardziej martwi to smoczek- też zero perspektyw na pozbycie się...

Ktoś pytał o żłobek. Moja mała jest w klubiku przy przedszkolu prywatnym. Płacę 400 zł+ 11 za dzień za jedzenie. Za zeszły rok dostałam zwrot z miasta 200 zł za miesiąc więc w sumie wyszło śmiesznie tanio...
Za starsza płaciłam 450/ miesiąc

Do góry