reklama
Swieta... a moje dziecko zaczyna się ze mną kłócić mówi i powtarza wszystko bez Rz sz g i czasami ka... uwielbia powtarzać... czasami siedzę z nią pół godziny i cały czas proszę ja by coś powtórzyła aż pomysłów mi brak...u mnie już jedno słowo po angielsku babies kilka razy powiedziałam tak na dzieci i wola na zmian , , babies dzieci choć do Naduni,, bardzo ładnie mówi cały czas o dobie Nadia je Nadia pije itd... czasami mam dosyć j proszę ha o pięć minut ciszy... a i tak słyszę baba gdzie tata gdzie wujo gdzie dzidzia gdzie babies gdzie... a w nocy budzę się bo ciągle słyszę mamo choć mamo daj... a mała słodko śpi wu łóżeczku...
Ja musiałam kupić buty trzewiki tylko fo piachu granatowe mała juz z półtora miesiąca w nich urzęduje bo mąż córci plac zabaw zamówił 8 metrowy z domkiem bocianie gniazdem i TP. Jak tylko ładna pogoda cały dzień oprócz drzemki na dworu... nawet posiłki zajada w domku przy stoliku... na wyjście nam jasne siwo srebrne a sandały baleriny juz kupiłam bo za tydzień mamy wesele tez srebrne z białym uniwersalne myślę że jedna para to i tak będzie mało do piachu będę sala kupić ciemniejsze i trochę tańsze bo długiego życia im nie gwarantuje...
Nie miała książeczki przy sobie , nie podała mi nazw ... wiadomo nikt jej się nie przyznał że to po szczepieniu , ale na to nie ma co liczyć .
Po pierwszym pierwsze objawy. AZS
A po drugim przestała mówić, siadać , ograniczony kontakt itp wyszło to po szczepieniach , wcześniej nic się nie działo .
No dziewczyny zima straszna u nas też.
Malaja gdzie chcecie lecieć ? My chyba w tym roku jeszcze z zagranicy zrezygnujemy , ale zobaczymy co i jak będzie . Chciałabym polecieć ale pewnie i tak mój będzie latał pół nocy a ja w pokoju z dzieckiem
Po pierwszym pierwsze objawy. AZS
A po drugim przestała mówić, siadać , ograniczony kontakt itp wyszło to po szczepieniach , wcześniej nic się nie działo .
No dziewczyny zima straszna u nas też.
Malaja gdzie chcecie lecieć ? My chyba w tym roku jeszcze z zagranicy zrezygnujemy , ale zobaczymy co i jak będzie . Chciałabym polecieć ale pewnie i tak mój będzie latał pół nocy a ja w pokoju z dzieckiem
reklama