reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mi wieczorami bywa zimno a zmarzluchem nie jestem. A co do płci obstawiam ze chlopak. Bo bylam na usg gdy jajo owuacyjne bylo chwile przed pęknięciem i po tym dorwalam męża wiec jesli teoria o tym ze chłopięce plemniki sa szybsze jest prawdziwa to będzie syn :)

reklama
Gosikkk mnie też już ogromnie powiększyły się piersi,muszę zaopatrzyć się w większe biustonosze. Co do przeczuć odnośnie płci, to ja też czuję, że będę mieć drugiego synka. W ogóle ostatnio zauważyłam, że częściej rodzą się chłopcy od dziewczynek i mam nadzieję, że nie zwiastuje to żadnej wojny. A mnie w ciąży jest raczej ciągle gorąco, non stop wietrze mieszkanie, chodź dłonie mam zimne.

Wczoraj pol dnia przesiedzialam u kolezanki w 6 miesiacu i tez pytalam o to zimno to powiedziała ze wlasnie strasznie marzla na poczatku i nie wiedziała czemu bo w necie nie znalazla powiazania z ciążą hmm

Sylka dlatego pytam bo też nigdzie Noe piszą p tym jedynie o uczuciu gorącą Ale na forum jakimś pisały też dziewczyny ze im było zimno... Może od krążenia i ciśnienia to zalezy

Nie ma co sie stresowac :) ej pije ktoras kawę? Bo ja mała z mlekiem smakuje mi poza tym dzieki niej nie mam az takich problemów z zaparciami.

Sylka kawę w ciąży można pić kofeina jest dozwolona w jakiejś tam ilości w sumie wychodzi ze można 2 filiżanki kawy ;)
Ja pije rano to bez kawki ani rusz

reklama
Ja też często odczuwam uczucie zimna przeważnie mam tak że nagle robi mi się zimno a za jakiś czas znowu gorąco. Mój endokrynolog powiedział że uczucie zimna jest spowodowane skokami hormonów w ciąży.

Do góry