reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mi wieczorami bywa zimno a zmarzluchem nie jestem. A co do płci obstawiam ze chlopak. Bo bylam na usg gdy jajo owuacyjne bylo chwile przed pęknięciem i po tym dorwalam męża wiec jesli teoria o tym ze chłopięce plemniki sa szybsze jest prawdziwa to będzie syn :)

reklama
Gosikkk mnie też już ogromnie powiększyły się piersi,muszę zaopatrzyć się w większe biustonosze. Co do przeczuć odnośnie płci, to ja też czuję, że będę mieć drugiego synka. W ogóle ostatnio zauważyłam, że częściej rodzą się chłopcy od dziewczynek i mam nadzieję, że nie zwiastuje to żadnej wojny. A mnie w ciąży jest raczej ciągle gorąco, non stop wietrze mieszkanie, chodź dłonie mam zimne.

Wczoraj pol dnia przesiedzialam u kolezanki w 6 miesiacu i tez pytalam o to zimno to powiedziała ze wlasnie strasznie marzla na poczatku i nie wiedziała czemu bo w necie nie znalazla powiazania z ciążą hmm

Sylka dlatego pytam bo też nigdzie Noe piszą p tym jedynie o uczuciu gorącą Ale na forum jakimś pisały też dziewczyny ze im było zimno... Może od krążenia i ciśnienia to zalezy

Nie ma co sie stresowac :) ej pije ktoras kawę? Bo ja mała z mlekiem smakuje mi poza tym dzieki niej nie mam az takich problemów z zaparciami.

Sylka kawę w ciąży można pić kofeina jest dozwolona w jakiejś tam ilości w sumie wychodzi ze można 2 filiżanki kawy ;)
Ja pije rano to bez kawki ani rusz

reklama
Ja też często odczuwam uczucie zimna przeważnie mam tak że nagle robi mi się zimno a za jakiś czas znowu gorąco. Mój endokrynolog powiedział że uczucie zimna jest spowodowane skokami hormonów w ciąży.

Do góry