reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja kawy pic nie potrafie nawet myslec o niej nie potrafie lubie herbate z cytryna ale mam straszna zgage po niej .
Ja mysle ze beszie chlopak bo chce dzieqczynke a ja mam zawsze odwrotnie :-)
Ja mam nadzieje zd w 12 tyg na prenatalnym na 80% powie mi jaka plec :-)

Ale Wam zazdroszczę tych rosnących brzuszków :-)
Mi zaczął rosnąć dopiero w połowie 5mc. Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że w drugiej ciąży pojawi się szybciej.

Ja juz nie wierzę w moje przeczucia bo na samym początku jak się dowiedziałam o ciąży , to myślałam, że syn. A teraz mi się odmieniło i czuje ze córka. Z resztą oby zdrowe :) a mi też często zimno się robi, ale ja ogólnie zmarzlak jestem, a jeszcze mi kaloryfery teraz wylaczyli :(

Mi jest nonstop zimno a brzuszek juz mam. Co do piersi to ja szukam sobie nowych stanikow teraz w rozmiarze F .

Calineczka ten ksztalt btzucha i zachcianki to pic na wode. Mi w pierwszej ciazy wszyscy wrozyli dziewczynke. Okragly brzuszek odpychalo mnie od miesa itd. No i mam slicznego chlopaka ;) Ja juz nie wierze w te wrozby co bedzie to bedzie i juz

Lece jeszcze na ciuchacza a potem po poludniu wizyta

Witam mi tez jest ciagle zimno kawe pije bo inaczej to bym ciagle spala piersi mi urosly bo czuje ze mi gdzies uciekaja z stanika:szok:brzuszka nie mam ale macica rosnie bo czuje na dole wybrzuszenie I jak sobie pomacam to czuje I blizna mi sie zmienila Olo mnie obudzil dzis o 4 bo im 3 ida dzis ma dzwonic polozna wiec czekam cierpliwie:-)

Witam dziewczynki ja bez kawy bym nie dała rade piję 1 lub 2 ale słabiutkie. Hehe nawet już papierosów mi do kawy nie brakuje. Co do zachcianek to raczej nie mam oprócz tego że zrobiłam się dzika na kakao !!! Jeżeli chodzi o płeć to coś mi się cały czas kołacze po głowie że będzie córka - było by super bo w domu już chłopacy rządzą.

reklama
Witajcie dziewczyny! W końcu i mnie dopadło okropne przeziębienie. W niedzielę walczyłam z gorączką. Najpierw próbowałam domowymi sposobami, ale nie pomogło więc w końcu skończyło się na Paracetamolu. Poza tym męczy mnie katar i kaszel:(
Co do płci dziecka to w pierwszej ciąży dowiedziałam się w 12 tygodniu ze to dziewczynka ,ale nie uwierzyłam bo mi się wydawało niemożliwe tak szybko rozpoznać płeć:) W drugiej ciąży byłam więc nastawiona, że też szybko się dowiem, ale mała figlara ujawniła się dopiero w 6 miesiącu.

Do góry