reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja kawy pic nie potrafie nawet myslec o niej nie potrafie lubie herbate z cytryna ale mam straszna zgage po niej .
Ja mysle ze beszie chlopak bo chce dzieqczynke a ja mam zawsze odwrotnie :-)
Ja mam nadzieje zd w 12 tyg na prenatalnym na 80% powie mi jaka plec :-)

Ale Wam zazdroszczę tych rosnących brzuszków :-)
Mi zaczął rosnąć dopiero w połowie 5mc. Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że w drugiej ciąży pojawi się szybciej.

Ja juz nie wierzę w moje przeczucia bo na samym początku jak się dowiedziałam o ciąży , to myślałam, że syn. A teraz mi się odmieniło i czuje ze córka. Z resztą oby zdrowe :) a mi też często zimno się robi, ale ja ogólnie zmarzlak jestem, a jeszcze mi kaloryfery teraz wylaczyli :(

Mi jest nonstop zimno a brzuszek juz mam. Co do piersi to ja szukam sobie nowych stanikow teraz w rozmiarze F .

Calineczka ten ksztalt btzucha i zachcianki to pic na wode. Mi w pierwszej ciazy wszyscy wrozyli dziewczynke. Okragly brzuszek odpychalo mnie od miesa itd. No i mam slicznego chlopaka ;) Ja juz nie wierze w te wrozby co bedzie to bedzie i juz

Lece jeszcze na ciuchacza a potem po poludniu wizyta

Witam mi tez jest ciagle zimno kawe pije bo inaczej to bym ciagle spala piersi mi urosly bo czuje ze mi gdzies uciekaja z stanika:szok:brzuszka nie mam ale macica rosnie bo czuje na dole wybrzuszenie I jak sobie pomacam to czuje I blizna mi sie zmienila Olo mnie obudzil dzis o 4 bo im 3 ida dzis ma dzwonic polozna wiec czekam cierpliwie:-)

Witam dziewczynki ja bez kawy bym nie dała rade piję 1 lub 2 ale słabiutkie. Hehe nawet już papierosów mi do kawy nie brakuje. Co do zachcianek to raczej nie mam oprócz tego że zrobiłam się dzika na kakao !!! Jeżeli chodzi o płeć to coś mi się cały czas kołacze po głowie że będzie córka - było by super bo w domu już chłopacy rządzą.

reklama
Witajcie dziewczyny! W końcu i mnie dopadło okropne przeziębienie. W niedzielę walczyłam z gorączką. Najpierw próbowałam domowymi sposobami, ale nie pomogło więc w końcu skończyło się na Paracetamolu. Poza tym męczy mnie katar i kaszel:(
Co do płci dziecka to w pierwszej ciąży dowiedziałam się w 12 tygodniu ze to dziewczynka ,ale nie uwierzyłam bo mi się wydawało niemożliwe tak szybko rozpoznać płeć:) W drugiej ciąży byłam więc nastawiona, że też szybko się dowiem, ale mała figlara ujawniła się dopiero w 6 miesiącu.

Do góry