reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Moja pije słaba herbatkę lub wodę. Czasem sok bobo frut ale nie przepada. I kompot z wiśni :-)
Za tydzień wracam do pracy. Z jednej strony jestem podjarana bo nowy wydział nowi ludzie kupilam sobie nawet kilka koszul ;-) a z drugiej nie wiem jak mała sobie poradzi beze mnie ? Ona tak jest do mnie przywiązana . ... no i jak ogarnę 3 dzieci kota i dom? Omg.

Gosikkk podziwiam :) dużo tego masz :p

Muszę dać małej trochę herbatki :) normalnie cukrem slodzicie ??

Mamy sanki za tyle kasy ,a śniegu nie widać ,a mała chora dalej, chyba coś nie tak jest bo antybiotyk już tyle dni ,a jest tylko gorzej , kaszel straszny i z nosa leci...

NaNa8 antybiotyk powinien zacząć działać po 2 dawce jak tak nie jest to znaczy, że źle dobrany. Moja jak miała anginę to już po 24 godzinach od podania była jak nówka...

Ja sanki kupiłam starszej córce i leżą w piwnicy u dziadków. W zeszłym roku było kilka dni śniegu to zjeżdżała na jabłuszku.

Moja mała też jakaś niewyraźna. Nie chce jeść i marudna. Albo zęby albo odpukać coś ją bierze...

Gosikkk, podziwiam takie mamy, mam nadzieję, że i ja kiedyś bede miala duża rodzine i dam rade to wszystko ogarnac.
Sama mam chęć wrocić do pracy ale mam opory wysłać mlodego do żłobka. Po za tym chciałabym juz drugie dziecko i bez sensu tak wracac na chwile.
Mam mentlik w głowie i jestem niezdecydowana :(

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj pije tylko wode, nawet nie myślałam dawac mu czegoś innego.
Z usypianiem u nas slabo. Trzeba sie z nim kłaść. Czasem i oboje bo tak sie przyzwyczaił :/ a jak był mały usypiał w łóżeczku :(

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja ostatnio miała augumentin i nie pomógł. Była lekka poprawa i pk kilku dniach od skończenia wszystko wróciło na nowo. I teraz nam oskrzela. Kaszelki juz mniejszy ale te gileee. ... zastanawiam się czy nie wyjSC na spacer. Gorączki nie ma. A wasze dzieci też tak się ślinią? ??
Daje ciutkę cukru.
Wiem dużo mam i jeszcze kot :-) jest wesoło niestety najstarszy zaczyna bunty i czasem mam ochotę zniknąć.

No od tego antybiotyku to tylko gorączka zniknęła, AMOTAKS mamy.
Idę jutro na kontrolę pierdziele, nie chce wylądować w szpitalu z małą .
Jak zakaszle to aż ciężko jej oddech złapać .

reklama
Moja teraz się nie ślini ,ale wkłada paluszki do buzi. Może też zęby.
Mi lekarka mówiła że z katarem można iść, ale jeśli dziecko było chore to poczekalabym do pełnego wyzdrowienia. Chyba że tylko katar był.
Wczoraj miała kontakt z dzieckiem które dziś ma jelitowke ... myślicie że nas też to czeka??????
No i zauważyłam że mało interesuje się dziećmi innymi , ale jedzenie to by im zabierala całe , czy to chrupki, czy paluszki, picie, chlebek no wszystko :p masakra normalnie .
No i Dawno nie była wśród obcych i zachowuje się ciut inaczej niż kiedyś :p

Do góry