Jeslu chodzi o nocnik tez myślałam że za wcześnie ale mama ciągle mi mówiła kup i kup i kupiłam... niech się obswaja nic na siłę... na razie sądząc tylko po spaniu większość się udaje... zacznę próby z kupka bo widać kiedy zaczyna robić a potem zobaczymy...juz jeden pampers mniej dziennie hehe...
reklama
Aaa zapomniałam, laryngolog powiedziała ze ma zapalenie ucha, przepisała antybiotyk. Druga powiedziała ze to nie możliwe bo by krzyczała, płakała a to jest śmieszek i zmniejszyła dawkę leku bo czerwone niby coś jest tam. Ehh co lekarz to lepszy
NaNa, z lekarzami to jest paranoja, kazdy co innego mowi. Ba, nasza pediatra na jednej wizycie potrafi zaprzeczyc sama sobie
Z rehabilitacja tez rozne opinie mieli, jedna neonatolog mowila, ze koniecznie a inni ze absolutnie nie... i badz czlowieku madry.
Z rehabilitacja tez rozne opinie mieli, jedna neonatolog mowila, ze koniecznie a inni ze absolutnie nie... i badz czlowieku madry.
gosikkk
Fanka BB :)
Tak pediatra usłyszała szmery. A ja zaczęłam czytać i wiązać ze sobą słabe przybiera nie i szmery. Teraz idziemy do kardiologa.
ile drzemkę mają wasze maluszki?
Oczywiście spać nie mogę.
ile drzemkę mają wasze maluszki?
Oczywiście spać nie mogę.
Moj ma dwie lub trzy drzemki. W sumie disyc wczesnie bo kolo 9, potem kolo 12 i czasem ok. 15 ale nie zawsze. Do tej pory po godzince a ostatnio tylko 30 minutowe.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gosikkk
Fanka BB :)
Masełko moja ma identyczne drzemki. I raz śpi po 30 min 3x a czasem jedna drzemka trwa do 2h.
Oby to były niegroźne szmery.
Oby to były niegroźne szmery.
reklama
U nas tez przewaznie dwie drzemki. Jedna dluzsza:godzina a czasem nawet 2 sie zdarzy. Druga ok pol godziny. Ale nie jest to.norma bo czasem 3 razy zasnie. Ale 2 razy musi byc bo jak nie ma tej2 to jest okropnie marudny.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom