reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Moja ma dwie drzemki dziennie. Pierwsza też jest między 9-10. Wg mnie to nie jest za wcześnie bo ona budzi się około 6 rano, a my razem z nią. Drzemki trwają około godziny

Nana cieszę się że już jesteście w domu. Oby to się nie powtórzyło więcej

Dziewczyny czy któraś dzidzia nie ma jeszcze ząbków? Moja lada moment skończy 9 miesięcy a zębów nie widać :( Cały czas je papki bo nie ma czym gryźć

Moja ma dwie drzemki dziennie. Pierwsza też jest między 9-10. Wg mnie to nie jest za wcześnie bo ona budzi się około 6 rano, a my razem z nią. Drzemki trwają około godziny

Dziewczyny czy któraś dzidzia nie ma jeszcze ząbków? Moja lada moment skończy 9 miesięcy a zębów nie widać :( Cały czas je papki bo nie ma czym gryźć
No moj tez o 6 wstaje a moglby sobie pospac duzej i nie robic tej drzemki:-) no ale moze kiedys:-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj nie ma ząbkow a 10go skonczy 9 msc. Daje mu juz mniej rozdrobnione i daje rade. Dziewczyny doradzily pietke chleba lub bule i tez daje sobie rade :)

Ostatnia edycja:
Moj o 6-7 wstaje na jedzenie i przewaaznie zasypia przy butli i spi jeszcxe. Jak biore go do lozka to spi dluzej, ostatnio do 9:30 spal :) A dzis ucial sobie drzemke dopiero po 10tej a ja tyle chcialam zrobic z rana...

Moja ma przeważnie dwie Drzemki. W szpitalu spala raz 1,5h a drugiego dnia 2h, aż poszłam zapytać czy coś jej nie jest.
W domu min-30/40/50max.
O 7 się budzi na butle, zjada trzymam ją za rączkę i zamykam oczy i ona wtedy też leży, leży i zasypia albo do 8:15 albo do 9:30 :p

Moj dzis nie drzemal za bardzo to padl o 17:30 i spi...z przerwa na jedzenie. Pewnie na 20.wstanie lakomczuszek moj maly :)
A zazwyczaj po 16 juz nie spi tylko zasypia o 20.

reklama
u nas drzemki zazwyczaj 3 po około 30-40 minut
po 9, 13 i 17
chyba, że po basenie to śpi ponad godzinę

Reni84 u nas dopiero pierwszy ząbek idzie ale z gryzieniem bez zębów sobie radził za to dzisiaj drobinki wypluwa :oo2:nie wiem o co mu chodzi

Do góry