Najciekawsza jest ta drzemka o 9. Powinien byc wyspany po nocy:-)Masełko moja ma identyczne drzemki. I raz śpi po 30 min 3x a czasem jedna drzemka trwa do 2h.
Oby to były niegroźne szmery.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najciekawsza jest ta drzemka o 9. Powinien byc wyspany po nocy:-)Masełko moja ma identyczne drzemki. I raz śpi po 30 min 3x a czasem jedna drzemka trwa do 2h.
Oby to były niegroźne szmery.
No moj tez o 6 wstaje a moglby sobie pospac duzej i nie robic tej drzemki:-) no ale moze kiedys:-)Moja ma dwie drzemki dziennie. Pierwsza też jest między 9-10. Wg mnie to nie jest za wcześnie bo ona budzi się około 6 rano, a my razem z nią. Drzemki trwają około godziny
Nana cieszę się że już jesteście w domu. Oby to się nie powtórzyło więcej
Dziewczyny czy któraś dzidzia nie ma jeszcze ząbków? Moja lada moment skończy 9 miesięcy a zębów nie widać Cały czas je papki bo nie ma czym gryźć
Moja ma dwie drzemki dziennie. Pierwsza też jest między 9-10. Wg mnie to nie jest za wcześnie bo ona budzi się około 6 rano, a my razem z nią. Drzemki trwają około godziny
Nana cieszę się że już jesteście w domu. Oby to się nie powtórzyło więcej
Dziewczyny czy któraś dzidzia nie ma jeszcze ząbków? Moja lada moment skończy 9 miesięcy a zębów nie widać Cały czas je papki bo nie ma czym gryźć