reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
u nas dziś lepiej, tak 20st. było, a młody taki goracy chłopak,że w krótkim rękawie i krótkich spodniach dziś siedział na grillu, myślę, ubiorę go, a on cieplejszy niż ja więc dałam spokój. ogólnie ubieram go tak jak siebie, do chusty tylko bodziak +pielucha, jak chłodniej to getry na nogi

U nas dzisiaj niecałe 20 stopni deszcz i zimny wiatr do tego wiec mała była w body długi rękaw plus długie spodnia plus ciepła kurtka i czapeczka wiązana na uszy... może zbyt ciepła kurtka ale wydaje mi się ze cos małej w nosie gwizdze... nocy tez budziła się z płaczem wiec wolałam ciepło ubrać... ja sama w kurtce...
Raz już miałam dziecko chore i wolę uważać chodź wiem ze przed wirusami jej nie uchronie... od dzieci innych nie odizololuje...

Zahartowana tez za bardzo nie jest bo czy lato czy zima ubaw w domu bardzo ciepło i ubieranie w krótki rękaw noc nie pomoze...

Musze swojemu synkowi kupic czapeczka wiazana na uszy na jasien jak teraz bede w pl bo tu u nas to non stop gole glowy ... polecicie mi jakis sklep??

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi podobaly sie w Link do: Odzież, ubrania dla dzieci, producent ubrań dziecięcych - Sklep internetowy Coccodrillo
I kupuje tez w smyku, ostatnio kupilam dwa kapelusze dla mlodego :D tylko na razie nie ma kiedy zalozyc.
U nas tak ok 21℃ Mlody ma spodnie takie ciensze, body na ramiaczka i koszulke no i czapke cienka. Zakladam mu body pod koszulki bo cigle sie wierci i ma gole plecy a jest wiatr.
Jutro jade z mlodym na nocne badanie sluchu do szpitala. Nie lubie tego bo musimy byc juz o 10 rano! A badanie pewnie ok 21.. i wyjdziemy pewnie ok 12 we wtorek. I jeszcze tyle rzeczy do zabrania a to tylko jeden dzien... ech no i ja jeszcze w proszku:/ nie lubie sie pakowac=

Moja od dawna nie płakała przez sen, a dziś to chyba z 5razy. W nocy u nad ranem. Może znów zęby, albo się czegoś przestraszyla.

reklama
Olcia my też mamy chyba takie badanie słuchu ale w poradni. Mała ma spać a wizytę mamy na 8.15...... rano .....

U nas niestety nie udalo sie w dzien bo mimo ze od 4 nie spal to o 9 nie chcial spac a mial wtedy 3 msc...byl taki zmeczony tym niespaniem. W nocy sie udalo ale czesc sprzetu byla w serwisie i dlatego dzis znow jestesmt ju 1,5 h na izbie przyjec :[ Badanue to ABR

Do góry