reklama
Pytałam was o te buty bo sama uważam, że nie są potrzebne na razie, a nie łatwo kupić dobre buty dla dziecka które dopiero zaczyna chodzić...ale ja mam taki problem, że moja zasuwa nie tylko po domu ale jak idziemy ze starszą na plac zabaw to ona chodzi po ziemi, po piasku i jak jest ciepło to chodzi boso, ale jak zimno to aż się prosi o jakieś buty jednak...
Ale na razie sobie jeszcze odpuszczę.
Jutro ostatnie szczepienie i ważenie...ja to pewnie pól nocy nie prześpię zastanawiając się czy coś przybrała...Mam nadzieje, że choć 400 od ostatniego szczepienia...
Ale na razie sobie jeszcze odpuszczę.
Jutro ostatnie szczepienie i ważenie...ja to pewnie pól nocy nie prześpię zastanawiając się czy coś przybrała...Mam nadzieje, że choć 400 od ostatniego szczepienia...
Moje dziecko jest tak ruchliwe ze nie da się nawet włożyć do fotelika jeśli coś ja nie zainteresuje... na podłodze jeszcze gorzej bez przerwy chodzi przy meblach I na czworaka wszystko jest brudne... dookoła...
Moja mama nie potrafi jej nakarmić mimo że wychowała trójkę dzieci cały czas wola na nią wiercidupka...
Zdaje sobie sprawę ze nie jest to najlepsze rozwiązanie ale trzy razy dziennie po 10 minut z czego Irak więcej słuchania niż ogląda krzywdy jej nie zrobi... poza tym telewizor wyłączony ja w ogóle nie oglądam...
Moja mama nie potrafi jej nakarmić mimo że wychowała trójkę dzieci cały czas wola na nią wiercidupka...
Zdaje sobie sprawę ze nie jest to najlepsze rozwiązanie ale trzy razy dziennie po 10 minut z czego Irak więcej słuchania niż ogląda krzywdy jej nie zrobi... poza tym telewizor wyłączony ja w ogóle nie oglądam...
Buty mamy profilaktyczne na start nie pamiętam z jakiej firmy mała juz od dwóch miesiący po dworzu chodzi przy zabawkach przy krzesłach a nie zawsze było tak ciepło żeby mogła być na boska... zmierzył am i byłam w szoku bo wyszły mi aż rozmiar 20 bałam się ze za duże a było lekko luźne teraz są w sam raz... w domu na bosaka lub w skarpetkach antypoślizgowy ch...
Mała ma bardzo długa stopę...
Mała ma bardzo długa stopę...
kiniasw86
Fanka BB :)
U nas buty tez odpadaja Oliver nawet skarpety sciaga i je ssie tak ze narazie o tym nie myślimy....
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
gosikkk
Olcia a ile czasu trwa to badanie?
Zgadzam się . Buty potrzebne są dziecku które chodzi. Moja siedzi i pełza i ustawia się w pozycje do raczkowania. Do stania jej daleko wiec buty darujemy. U nas nie ma takiej wizyty po 8 miesiącu.
U nas często leci tv. Ja lubię jak gra niestety. Młoda nie jest zainteresowana. Uwielbia za to jak średniak puszcza swoje piosenki. Skacze z radości jak słyszy dobosza
Zgadzam się . Buty potrzebne są dziecku które chodzi. Moja siedzi i pełza i ustawia się w pozycje do raczkowania. Do stania jej daleko wiec buty darujemy. U nas nie ma takiej wizyty po 8 miesiącu.
U nas często leci tv. Ja lubię jak gra niestety. Młoda nie jest zainteresowana. Uwielbia za to jak średniak puszcza swoje piosenki. Skacze z radości jak słyszy dobosza
U nas wizyta zanim skonczy 8 i 10. Fajnie bo mozna zwazyc i zapytac przy okazji o rozne rzeczy.
Dodajecie kaszki do mleka czy na razie samo?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dodajecie kaszki do mleka czy na razie samo?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kiniasw86
Maselko ja nie daje bo jak dawalam Oliver nie mogl zrobic kupy