Ja kupiłam krzesełko przez allegro które potem można rozłożyć na krzeselko i stolik... jak podrosnie... I można skrócić nogi... a poza tym nie jest tak wielkie i szerokie jak wszystkie inne pozostałe i niecałe 200 zł zapłaciłam jestem bardzo zadowolona...
reklama
Jak karmicie łyżeczka swoje dzieciaczki... bo moja ładnie zjada mi tylko.przed telewizorem i jedna ukochaną bajka parauszek i przyjaciele... wtedy siedzi jak oczarowana... zje wszystko w 10 minut... tylko podczas jedzenia ja ogląda...
Mi sie juz od.4msc wydaje, ze ida mu zeby bo tak grzebie w buzi...teraz ewidentnie sie drapie wszystkim a ja nic nie widze Czasem widac, ze cos go boli a tam nic...
Z jedzeniem lyzeczka nie mamy problemu. Jak jest glodny to otwiera buzie zanim ja nabiore zupke Telewizja przy jedzeniu go rozprasza, jak maz cos oglada to odwracam go tylem a butle daje w sypialnin bo przy TV spokojnie nie zje. Telewizora na razie nie daje mu ogladac ale on potrafi przepelzac i tak sie ustawic, zeby go widziec. Szczegolnie mecze...a to "zasluga" tatusia.
Z jedzeniem lyzeczka nie mamy problemu. Jak jest glodny to otwiera buzie zanim ja nabiore zupke Telewizja przy jedzeniu go rozprasza, jak maz cos oglada to odwracam go tylem a butle daje w sypialnin bo przy TV spokojnie nie zje. Telewizora na razie nie daje mu ogladac ale on potrafi przepelzac i tak sie ustawic, zeby go widziec. Szczegolnie mecze...a to "zasluga" tatusia.
gosikkk
Fanka BB :)
Ola nie martw się mojemu Średniakowi zaczęły wychodzić jak skończył rok. Wszystkie na raz ale on bezobjawowo przechodził ząbkowanie. Kurcze nie mogę spać.
Moja je w kuchni obiadki najbardziej lubi jak chłopcy też jedzą. A jak pije mleko to nie daj Boże coś ją rozprosi. Koniec jedzenia wtedy.
Moja je w kuchni obiadki najbardziej lubi jak chłopcy też jedzą. A jak pije mleko to nie daj Boże coś ją rozprosi. Koniec jedzenia wtedy.
Moj tez je w kuchni , nawet ladnie chociaz czasem musze go zagadywac. Nie daje mu ogladac tv
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja czasem patrzy na TV, ale na reklamy. Tych akurat dużo, ma swoje wybrane, po melodii juz je zna i tylko wtedy patrzy, a tak to tyle ze głos leci w tle. No i jakaś muzyka jak leci to jest spokojniejsza jak sama w pokoju zostanie. Ja karmie na naszym łóżku(w sumie na moim bo dalej spimy osobno, mimo że mała w łóżeczku,ale w nocy wstaję przykrywam, przekrecam bo się przebudzi i mój chyba woli się wyspać)
A jak wypadnie czas ze trzeba nakarmić na zakupach, czy w aucie to robie mleko i daje, zje. Obiadki w domu.
A jak wypadnie czas ze trzeba nakarmić na zakupach, czy w aucie to robie mleko i daje, zje. Obiadki w domu.
Moj jak ja patrze albo maz to czasem sie czyms na chwile zainteresuje, szczegolnie reklamy :-) widze ze ma nawet swoje ulubione. I jak maz z nim zostaje a maly marudzi to puszcza mu w tel lub na komputerze Teletubisie, podobno pomaga :-)
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
kiniasw86
Czy jak jest cieplo ubieracie dzieciaks na dwor koszulki lub body z krotkim rekawem i spodenki? Czy cos jeszcze zakladacie?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
gosikkk
jak jest ciepło to zazwyczaj koszulka lub spodenki lub sukieniusia. Jak gorąco - body na szelkach. lub koszulka na szelkach. Dziś akurat miała leginsy i bluzeczkę na krótki rękaw - ubrałam ją jak siebie. tylko że ja zamiast legisnów jeansy :-)
Starszak wrócił i dziś nocują u babci. Czyli sama z młodą jestem. Dziwnie i pusto. Nawet kot jakiś cichy.
Starszak wrócił i dziś nocują u babci. Czyli sama z młodą jestem. Dziwnie i pusto. Nawet kot jakiś cichy.
reklama