reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja kupiłam krzesełko przez allegro które potem można rozłożyć na krzeselko i stolik... jak podrosnie... I można skrócić nogi... a poza tym nie jest tak wielkie i szerokie jak wszystkie inne pozostałe i niecałe 200 zł zapłaciłam jestem bardzo zadowolona...

reklama
Jak karmicie łyżeczka swoje dzieciaczki... bo moja ładnie zjada mi tylko.przed telewizorem i jedna ukochaną bajka parauszek i przyjaciele... wtedy siedzi jak oczarowana... zje wszystko w 10 minut... tylko podczas jedzenia ja ogląda...

Mi sie juz od.4msc wydaje, ze ida mu zeby bo tak grzebie w buzi...teraz ewidentnie sie drapie wszystkim a ja nic nie widze :( Czasem widac, ze cos go boli a tam nic...
Z jedzeniem lyzeczka nie mamy problemu. Jak jest glodny to otwiera buzie zanim ja nabiore zupke :)Telewizja przy jedzeniu go rozprasza, jak maz cos oglada to odwracam go tylem a butle daje w sypialnin bo przy TV spokojnie nie zje. Telewizora na razie nie daje mu ogladac ale on potrafi przepelzac i tak sie ustawic, zeby go widziec. Szczegolnie mecze...a to "zasluga" tatusia.

Ola nie martw się mojemu Średniakowi zaczęły wychodzić jak skończył rok. Wszystkie na raz ale on bezobjawowo przechodził ząbkowanie. Kurcze nie mogę spać.
Moja je w kuchni obiadki najbardziej lubi jak chłopcy też jedzą. A jak pije mleko to nie daj Boże coś ją rozprosi. Koniec jedzenia wtedy.

Moja czasem patrzy na TV, ale na reklamy. Tych akurat dużo, ma swoje wybrane, po melodii juz je zna i tylko wtedy patrzy, a tak to tyle ze głos leci w tle. No i jakaś muzyka jak leci to jest spokojniejsza jak sama w pokoju zostanie. Ja karmie na naszym łóżku(w sumie na moim bo dalej spimy osobno, mimo że mała w łóżeczku,ale w nocy wstaję przykrywam, przekrecam bo się przebudzi i mój chyba woli się wyspać)
A jak wypadnie czas ze trzeba nakarmić na zakupach, czy w aucie to robie mleko i daje, zje. Obiadki w domu.

Moj jak ja patrze albo maz to czasem sie czyms na chwile zainteresuje, szczegolnie reklamy :-) widze ze ma nawet swoje ulubione. I jak maz z nim zostaje a maly marudzi to puszcza mu w tel lub na komputerze Teletubisie, podobno pomaga :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

jak jest ciepło to zazwyczaj koszulka lub spodenki lub sukieniusia. Jak gorąco - body na szelkach. lub koszulka na szelkach. Dziś akurat miała leginsy i bluzeczkę na krótki rękaw - ubrałam ją jak siebie. tylko że ja zamiast legisnów jeansy :-)
Starszak wrócił i dziś nocują u babci. Czyli sama z młodą jestem. Dziwnie i pusto. Nawet kot jakiś cichy.

reklama
Do góry