reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ale nam dzieci urosły ☺ Łezka w oku się kręci jak sobie przypomnę że rok temu w brzuszku siedziała a teraz już taki mały człowieczek . My mamy krzesełko które można rozłożyć prawie na płasko. Kupiliśmy tylko dlatego ze mała w nim leżała a jamoglam w kuchni coś zrobić i nie musiałam targać leżaczka. Teraz pewnie kupilibyśmy to z ikei. Wasze ząbkująca dzieci też robią takie luźniejsze kupki?

Ulla duży chłopak :)
Musze jechać do Ikei w takim razie :)
Ja 424km, z przerwą po połowie ok godzinki. 5,5h. A tak to dość regularnie jeździmy na wieś po 3h. Przeszło 200km

Ja prawie codziennie ronie łezki ze wzruszenia, szczególnie jak sie tuli, jak robi postepy, jak sie smieje w glos...placzka ze mnie:)
A tu np. Pieknie clamie grahamke przed sniadankiem:) posmakowala mu :)
IMAG0392.jpg

Załączniki

• IMAG0392.jpg
    IMAG0392.jpg
    684,3 KB · Wyświetleń: 185
Ja z mlodym daleko nie jezdzilam ale wychodzilo do 4h z ok 1h przerwa. Po calym tygodniu takich wycieczek byl baaardzo baaardzo marudny (jak na siebie) i wykonczony.
A teraz zaczal mi sypiac nawet po 2h ciagiem w dzien I mam wrazenie, ze rosnie w oczach bo spodnie sie zrobily przykrotkie.
Jedyne co mnie martwi to brak zebow...

Ale duże i fajne te Wasze dzieciaczki...
Chętnie i Ja bym się pochwaliła ale nie umiem wstawić zdjęcia a pisze z telefonu a nie laptopa...
Nadia tez robiła kupki rzadkie gdy wyrzynaly jej się zabki...

reklama
Z tego co wiem trzeba się martwić jak dziecko skończy rok i nie ma żadnego... mojej kuzynce zaczęły wychodzić jak miała prawie półtora roku... to sprawa indywidualna...
Nie przejmuj się przy najmniej twoje dziecko jeszcze nie cierpiało...

Do góry