gratulacje :-) tez juz nie mozemy sie doczekac.Moja mała zaczyna siadać kurcze, zaczynam się już trochę cieszyć. Raczkuje i za chwilę usiadzie i znów raczkuje itp itd hehe
reklama
Ja juz czekam az zacznie chodzic bo stanie juz ma opanowane
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja stoi i chodzi przy łóżku, ale staram się żeby więcej raczkowala niż stała.
Jak myślicie na ile przyda się takie krzesełko do karmienia? Zastanawiam się czy jest sens kupować.
Mój zrobił mi takie krzeseleczko z drewna, może dorobić mi tak stolik i tez starczy? Sama nie wiem
Jak myślicie na ile przyda się takie krzesełko do karmienia? Zastanawiam się czy jest sens kupować.
Mój zrobił mi takie krzeseleczko z drewna, może dorobić mi tak stolik i tez starczy? Sama nie wiem
Ja kupilam uzywane, rozkladane to pollezenia bo nie siedzial. Teraz juz w sumie niepotrzebne bo jak siedzi to wystarczyloby zwykle z ikei za 40 zl, wiec przydalo sie na krotko.Moja stoi i chodzi przy łóżku, ale staram się żeby więcej raczkowala niż stała.
Załączniki
reklama
Załączniki